Jag tänkte just nu skriva att jag håller på att vända dygnet åt rätt håll igen då jag klev upp strax före 9 i morse, men det stämmer inte riktigt. Jag var upp i tid i morse, det är rätt. Men jag är inte i säng i rätt tid. Måndag har precis blivit tisdag och jag har just börjat skriva dagens inlägg. Jag svor på att sängen skulle vara nedfälld (bild kommer i morgon så ni förstår vad jag pratar om) senast klockan 23.00 och att jag skulle ligga där då också. Men det finns ju så mycket intressant på nätet att läsa och "hoppsan" klockan är visst över 23.00. Så har jag bloggarna jag följer, dom måste jag ju läsa, "hoppsan" nu hamnade jag visst på någon annan spännande sida också... Okey då, senast 23.30 stänger jag av datorn. Likt förbaskat är klockan 24.00 i alla fall och inte har jag skrivit i bloggen än... Inser att det sprack i dag också att komma i säng klockan 23.00. Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid...  Ja, jag kan ju inte vara perfekt jämt :). Inte är jag duktig med smileys heller men måste lära mig. Och jag har LOVAT barnen att skriva med T9 på mobilen. Hjääälp!!

I dag gick jag till Källan och fikade samt pratade lite skit med mina vänner. Källan brukar jag kalla för en fritidsgård för vuxna. Vi som går där är långtidssjukskrivna och har mestadels något psykisk diagnos. Jag har inte det utan jag har "bara" cancer. Sen kan ju en diagnos om obotbar cancer ge psykiska problem. Hur som helst är det ett kul gäng som går dit. Och personalen är helt underbar. Det är därifrån mina boendestödjare kommer. Mina stödjare heter Martin och honom träffar jag varje måndag eftermiddag. Martin är en skärpt kille med mycket humor. Han är stark också och orkar bära mina tunga matkassar och påsar med låneböcker. Gillar honom skarp. Sen är det Eva som jag träffar varje onsdag, mitt på dagen. Eva kommer som en vind med sin underbara energi som svämmar över på alla i hennes närhet. Jag blir glad av Eva! Sen finns ju Yvonne och utan henne skulle allt bara stanna. Stefan är en annan boendestödjare som kommit till mig när Martin varit sjuk eller ledig. En kille som det är avkopplande att prata med.Tycker om er alla. I morgon är det också tårtkalas på källan. Ska absolut gå dit.

Gick förbi bibblan innan jag åkte hem för att hämta min bakbok, Bakglädje med LCHF. Det är fullt med olika recept men jag tänkte baka en sockerkaka med citronsmak. Om jag orkar baka den och den smakar gott så lägger jag upp receptet då. Stötte på en bekant i dag och började prata cyklar. Han blev rånad på sin cykel och kom nu med en ny. Det visade sig att han meckar mycket med cyklar och han visade en han ville sälja för 500:-. Det är lite för mycket för mig med 500:- så jag frågade om han hade någon för 300:-. Jag sa att den kunde vara ful som stryk bara den funkar att cykla på. Min egen cykel står i förrådet helt söndersparkad. Han skulle komma förbi i slutet av veckan så jag har hunnit få min sjukpenning.

I dag kom M förbi igen och fixade betalningen av resan. Det blev Hajmal (pangauseius ?) alltså vit fisk i stora fileer under ett tjockt täcke av cream fraiche med saffranssmak. Runt ytterkanterna på formen lägger man broccoli och ovanpå broccolin riven ost. Grädda i 200 grader i mitten av ugnen ca 25-30 minuter. Till det åt vi årets första färskpotatis. Ska ringa och påminna honom om sladden till lampan så kanske man kan få upp den. Nu har även M adressen till bloggen. Hoppas att han läser detta. *ler*. Nu går det lite långsamt att skriva så jag tar det som ett tecken på att jag bör gå och sova.

R och N är hos deras pappa denna vecka. Eller dom borde vara. Deras pappa S ska till Skåne över midsommarhelgen och då ska R och N vara hos mig.

Nu tar det en kvart mellan varje ord.....               zzzzzzzzzzzzz!