Klockan är nu 02.00 och jag kom nyss hem från Pride-festivalen. Vi började med att äta på Barcelona (tror jag det hette). Jag åt spett med grillade räkor, svamp och oxfile. Till det friterad potatis och någon god sås. Till det drack jag persikojuice. Helt suveränt gott.

Efter vi ätit gick vi ner till festivalområdet och där stötte vi på Lotta. Mycket människor var det och jag känner mig som värsta lantisen då jag inte åker in till Stockholm speciellt ofta. På området satte vi oss på något hak och de andra drack cider och öl. Jag smakade några klunkar av Sossos cider och den var jättegod. Inte så där sötsliskig som vissa cider är. På systemet i Bålsta är den beställningsvara, men jag skulle få köpa ett par stycken av Sosso. Jag dricker ju i princip ingen alkohol längre eftersom jag tar morfin, men någon enstaka gång så kan jag ju ta en cider. Senast jag drack så jag blev onyker var Pride-festivalen för två år sedan. Sen dess har jag bara druckit en cider. Det var när vi skulle till Enköping på festival och lyssna på när min boendestödjare André och hans band Sherlock Brothers skulle spela. Och det blev ju inställt i sista sekund.

Som avslut på kvällen gick vi på Max och käkade. Jag var fortfarande mätt sedan middagen så jag tog friterade lökringar och en äppelpaj. Mätta och belåtna tog vi sedan pendeln hem.

Jag har nu grymt ont i ryggen och höfterna och värre lär det nog bli i morgon. Men det var det helt klart värt. Träffade två av Sossos och Therjes vänner, Hannes och Johan, och de var jättetrevliga. Så det blev en helt underbar dag och kväll. Nu ska jag bara ta en kopp te och sedan är det sängen som gäller. Tur att jag har den sköna madrassen. En trött, ledbruten och lycklig Annelie önskar er alla en riktigt

God natt