Det blev bloggning på mobilen i dag också. Jag njuter för fulla muggar och blir förskräckligt bortskämd. I dag har vi farit runt med bilen och varit på lite olika ställen. Naturen är jättefin och vi har haft riktigt sommarväder. Andra natten jag sov här gick jag och lade mig senare än Nettan och Uffe. Satte mig vid köksbordet för att dricka en kopp te. Och lyckas somna där sittandes på stolen och hade huvudet på bordet. Nettan gick upp på toa mitt i natten och bittade mig där. Hon vågade däremot inte väcka mig. Vaknade av mig själv sen och gick då till sängen. Jag trivs otroligt bra här och skulle gärna stannat en vecka till om det hade gått. Jag är verkligen glad över att jag kunde komms hit trots fel på bilen och sådant. Och jag har fått må bra. Är dock trött emellanåy och Har ont i ryggen. Ni får ha överseende med alla stavfel som blir. God natt