Det var svårt att ta sig upp ur sängen i dag. Snoozade från 11.00 till 13.00 då jag tog mig i kragen och gick upp. Hade bara varit uppe en kort stund och gick fortfarande omkring i morgonrocken då det ringde på dörren. Väntade inte på någon speciell så jag trodde det var någon säljare eller nåt. Det var dock min svärmor (egentligen f.d. svärmor) som stod utanför. Hade önskat att jag hade det lite mer städat och haft något fika hemma men vi satt bara och pratade en stund. Tycker väldigt mycket om henne och hoppas kunna ta med mig barnen och hälsa på i sommar. Hon bor i Jämtland så det är en bit dit.

Klockan 15 var det dags för min vattengympa. Det är sjukgymnastik fast i vattnet och det är helt underbart. Någon av tanterna som också går där sa        " man är som en älva i vattnet och som en elefant när man kliver upp ". Så sant så. Det är helt otroligt hur lätt man är i vattnet. Benen orkar jag lyfta både fram, bak och åt sidorna vilket jag inte skulle fixa på torra land. Jag tycker inte att jag anstränger mig så fruktansvärt mycket men det känns när man kommer upp ur vattnet hur mycket man faktiskt jobbat. Det var sista gången innan sommarlovet i dag men jag ska försöka gå två gånger i veckan under sommaren då jag inte vill göra uppehåll nu när jag kommit igång. Ekonomin är ju inte så bra så jag fick ett intyg från min trevliga sjukgymnast att ge till sos där hon rekommederar att jag forsätter under sommaruppehållet. Hoppas dom hjälper mig med det. Ett årskort till badet tror jag kostar runt 8-900:- och sedan kostar ett 10 gångers klippkort till rehabbassängen 300:-.  Ska också skaffa öronproppar att ta med. Det är helt underbart att med hjälp av en slags "korv" bara flyta omkring i vattnet men det rinner in i öronen och det är inte så skönt.

Frågade R om det var okey att jag la ut en bild på honom i bloggen men fick ett bestämt NEJ! Sen sa han -det är bara dom som inte har något liv som bloggar... Jag känner mig i högsta grad vid liv men fortsätter ändå med min nya blogg. Så länge jag lever... Jag följer en del andra bloggar och tycker det är intressant. Dock är de mest cancerbloggar men det är bra att ta del av andras erfarenheter.

R är för övrigt sjuk. Igen. Han har ju varit till infektionskliniken och nu väntar vi bara på en tid för röntgen av bihålorna. Förhoppningvis är det något, ev polyper, och då går det lätt att åtgärdas. Ny tid till läkaren blir i augusti.

 N jobbade första dagen på sitt sommarjobb i dag. Det gick tydligen bra. Hon skulle ha börjat igår igentligen men det var inte förberett ordentligt. Hon jobbar i en kiosk vid våran badstrand. Tror inte det var så många där och badade ändå, då solen har lyst med sin frånvaro. Inte något regn i dag men grått och tråkigt väder.

Ringde M men fick inget svar. Tänkte göra pizza i morgon och vill att han ska komma över och äta med oss. Sen har han lovat att koppla in taklampan i köket. Mycket bra med en elektriker i familjen. Får prova att ringa i morgon. Nu är klockan snart 23.00 och jag ska gå och lägga mig. Sätter tv:n på timer och kollar på tv 4:a Fakta, en mycket bra kanal. God natt!