Jag hade inte förväntat mig någon superkudde för 70:- vilket någon kommenterade i dag. Dock så sov jag riktigt bra på den och som extrakudde duger den helt perfekt. Har hittat en fast, ganska hög kudde på Ikea som jag använder nu och det blir en till sådan vid nästa Ikeabesök. Jag ska ju med boendestödet till Uppsala och handla på måndag och Ikea ligger ju mittemot. Lika bra att passa på medans det finns pengar i plånboken. Behöver även nya små handdukar och dom brukar ju bara kosta några kronor styck.  Om det finns kvar i deras sortiment så kan jag rekommendera deras kökshanddukar för 1,50:- styck. Jag köpte ett gäng sist och dom räcker nog länge. Även deras stekpanna 365+ är bra och den borde jag också köpa och byta ut den gamla med. Eller jag har två som borde bytas ut. Dom räcker ganska precis ett år innan beläggningen börjar bli dålig. 

R mådde jättedåligt i går kväll och vaknade med migrän i dag. Vi tog oss i tid till återbesöket på vårdcentralen och gick sedan förbi apoteket och hämtade ut hans medicin samt migränmedicin. Jag ville gå in på Ica men R ville bara hem för han mådde illa. Ha lade sig i soffan och ställde fram en hink vilken kom till användning ganska direkt. Resterna efter gårdagen pizza som han åt till frukost kom upp snabbare än den kommit ner. Trodde först pizzan varit dålig men jag tog en bit och jag har inte mått dåligt. Tur det, för magsjuka hade jag inte orkat med nu. När vi kom hem låg det ett brev innanför dörren och det är min goa systerdotter Anna som skickade detta:

Jättefint armband

Matchande örhängen

Tusen tack Anna! Jag blev jätteglad över detta fina set.

Resten av dagen har varit lugn och jag har inte gjort något speciellt då jag fortfarande är så sjukt trött. Jag hade inte tänkt ta vaccinet mot svininfluensan när det var aktuellt men blev övertalad av min sköterska på onkologen att göra det. Jag skulle ju gå på cellgifter och få en försvagat imunförsvar så jag tog det. Nu läser jag om barn som fått biverkningar, narkolepsi. Nu tror jag inte att jag har drabbats av det men tanken har faktiskt funnits innan jag läste om detta. Jag kan ju gå från pigg och vaken ena minuten till att nästa börja klippa med ögonen. Lägger jag mig då somnar jag garanterat. Jag har även somnats sittandes med datorn på soffbordet ett par gånger. Alltså somnat rakt upp och ner. Jag vill bli pigg och få energi nu. Jag tycker jag har stått ut och väntat länge nog nu. På måndag är det röntgendax och jag hoppas det inte hänt något mer sedan sist. Det kanske är något som kan förklara tröttheten. Nu är jag en obotlig optimist så jag tror inte det har blivit värre eller är mer spridning. Jag orkar inte oroa mig förrän det finns något att oroa sig för så jag kör på och tar nya tag i morgon. Måste hämta ut mitt paket som inte blev hämtat i dag. Julafton i morgon alltså. Nu ska jag krypa till kojs med mina två kuddar.

God natt