Ja, gårdagen blev ingen höjdare. Jag låg som vanligt en stund på balkongen. När klockan var 12 kom jag på att hemtjänsten kommer för att städa och ta med sig min tvätt. Jag är ju så otroligt trött jämt och har ont i ryggen där metastaserna sitter. Jag älskar normalt att städa och förut satte jag på hög musik och städade intensivt i 3-4 timmar. Efteråt var det så skönt att bara njuta av det rena och nystädade hemmet. Jag har alltid (som vuxen i alla fall) tyckt om att ha det rent och städat omkring mig. På jobbet (i mitt förra liv) var alla så glada när jag jobbat helg för då var det städat och iordning på allt. Jag har fått dra ner ordentligt på mina krav. Det är så jätteskönt att få hjälp var 3:e vecka.  Då kommer Anne och Maggan, två supertrevliga kvinnor hem till mig och dammsuger och skurar golven. Även badrummet gör dom rent. Barnen får städa sina rum själva då dom är så stora. Likadant med tvätten. Dom hjälper mig med mina kläder men med allas handdukar och lakan och sånt. Så barnen tvättar sitt själva. Berättade för dom att jag var klar med sista cellgiftsbehandlingen för den här gången och dom frågade om jag var frisk nu. Dom hade bara som hastigast läst i mina papper och där stod det bröstcancer. Dom blev lite chockade när jag berättade att jag aldrig blir frisk igen.

Strax efter två åkte jag sedan och hämtade Lotta och hennes kille Gunnar för vidare färd mot Enköping och i nämd ordning ÖB, Ica Kvantum och sedan Willys. Redan inne på ÖB började jag svettas och må lite dåligt. Köpte mig en ny kniv som jag behövde samt magnetklämmor att ha på kylen. Efter ÖB gick vi på Ica och då mådde jag inte alls bra. Det blev toapapper och en skrubbhandske till N. När vi skulle gå in på Willys för att handla maten orkade jag inte längre utan blev sittandes på bänken där utanför medan Lotta och Gunnar handlade. Så jag fick inte mycket med mig hem i går. Det viktigaste var ju toapappret för det var helt slut. Tack och lov har Lotta körkort så hon fick köra hem. När jag kom hem kollade jag tempen och den låg på 38,3. Jag är ju känslig för infektioner och sånt efter cellgifterna. Undrar om det har något samband med att jag hade så ont i ryggen för några dagar sen? I dag mår jag i alla fall bättre.

Jag vaknade vid 4-tiden i morse och har redan hunnit äta frukost. För att inte bli så trött i kväll ska jag nu försöka sova nån timme till!

God morgon!