Jag var så nöjd och stolt över att jag lyckades städa och fixa här hemma innan hemtjänsten kom och städade i går. Men i dag kom straffet. Jag har haft något jävelusiskt ont i ryggen och har haft svårt att röra mig. Och trött blev jag också. Var tvungen att ta en hel del morfin för att stå ut. Halv elva hade vi ju tid för träff av läkaren och psykologen angående N´s utredning och det blev lite pinsamt. Eller ganska mycket pinsamt. Det var i stort sett omöjligt att hålla ögonen öppna efter det att vi suttit där en stund. Jag sa som det var, att jag hade tagit mycket smärtstillande, men att jag i alla fall hade öronen öppna.

Väl hemma behövde jag ju inte göra mycket utan kunde med gott samvete ligga i soffan och njuta av ordningen här hemma. Har kämpat som sjutton för att inte somna, men emellanåt så somnade jag till ändå. Klockan är nu halv ett och nu ska jag byta soffan mot sängen. Hoppas nu bara att jag sover hela natten så jag vaknar utvilad i morgon. N var ju i Italien en vecka med skolan förut och då bodde hon hos en familj. Nu är dottern i den familjen här i Sverige och bor hos N´s pappa i Skokloster. I morgon är det tänkt att jag ska få träffa henne över en fika hemma hos M och M, för hon ville gärna träffa deras hund, den bedårande lilla Ärtan. Tänkte jag skulle baka en kaka som är populär bland mina vänner och släktingar och bjuda på.

Och har verkstaden öppet ska jag åka dit och byta till sommardäck. Jag har ju inte hunnit med att fixa det än... Skäms lite.

Nu önskar jag mig bara lite mer sol, men enligt dem som kollat vädret ska det bli soligt i helgen. Det ser jag fram emot.

God natt