Det blev en trevlig midsommarafton i går. Och jag mådde bra också. Vid fyratiden åkte jag och hämtade Lotta och Gunnar och så for vi till Lottas syster som också bor här i Bålsta. Det är alltid lika trevligt att åka dit. Vi startade med att äta sill, hemodlad potatis, lax, ägg, prinskorv, köttbullar och goda röror. Efter det blev det kaffe med kladdkaka, grädde och färska jordgubbar. Efter kaffet fick jag mycket riktigt agera taxi och for till Skokloster och hämtade R. Åkte sedan tillbaka och då var det dax för grillat kött och korv med potatissallad. Mycket gott! Senare på kvällen åt vi äppelpaj med vaniljsås. Hade jag inte haft bilen hade jag mycket väl kunnat rulla hela vägen hem. Många skratt blev det under kvällen. Lotta och hennes systrar är verkligen trevliga. När fredag blivit lördag började jag klippa med ögonen. Då utbrast Lotta - Nä, nu somnar snart Annelie så nu måste vi åka hem eftersom hon kör! Ja, hem kom jag vid 00.30. Satte mig vid datorn en stund för att varva ner men jag orkade inte blogga då. Det blev en jättetrevlig midsommar och jag var glad att jag mådde bra. Något annat värt att notera är att inte en droppe regn kom det. Även om det inte vräkt ner så har det regnat varenda midsommar de senaste 15 åren. Dax för ett kors i taket! Jag hade kameran med och det blev bara en bild på en rolig jordgubbe. Glömde helt enkelt bort att fota. Håll tillgodo...

I dag (tänkte först skriva "i morse") vaknade jag vid 15.00. Gick på toa och sen till köket och drack lite vatten. Tänkte sen att jag lägger mig "5 minuter" på sängen. Och jag lyckades somna om! Vaknade sedan 16.30. Hela dagen hade ju gått. Hann med en halvtimme i solen innan den försvann bakom träden. Jag har aldrig sovit så länge någon gång utan detta är rekord. Jag behöver ju sova men detta var väl lite av en överdrift. Käkade frukost och hux flux så var det kväll. Jag har bara legat i soffan och slappat i dag. R kom hem från sin kompis och vi hade ett sådant där mysigt och bra samtal. Han är go min pojk. Han skulle grilla med sina kompisar så han försvann vid sjutiden. N har inte varit hem alls i dag utan hon är kvar hos pojkvännen H. Hoppas vi kan äta middag tillsammans allihop i morgon.

Jag har ju auktioner upplagda på Tradera som går ut i morgon. Jag har inte fått bud på allt men det total budet är 691:- varav mina Filippa K muggar ligger på 166:-. Hoppas på att det kommer mer bud i morgon. Jag brukar själv ofta vänta tills de sista minuterna med att buda. Borde igentligen gå igenom allt här hemma och lägga ut lite mer auktioner. Något som är kul är att jag fått bud på akvariumet. Har skrivit att jag inte skickar det utan köparen få hämta det. Det konstiga är att det sitter en till-salu-lapp i centrum men det är ingen som ringt på den. Jag skulle bli jätteglad om någon ville köpa kaninburen också.

Hilda som liten kattunge

Nu ska jag gå och bädda ner sängen. Det är ju helg och då får man vara uppe "sent".

God natt!