Jag kom upp i så god tid i dag att jag nästan hann göra klart födelsedagskortet. Hann även äta frukost i lugn och ro innan det var dax att åka till Enköping för röntgen. Jag tog med mig min bok men efter några sidor så sov jag nästan. Jag måste ha sett underlig ut där jag satt.

Den berömda kontrastvätskan

Röntgenmaskinen

Självklart var det "mina" två killar som jobbade på röntgen i dag. Jag försökte lite diskret och samtidigt lite skämtsamt påpeka att hans kollega kanske skulle sticka mig. Han fattade ingenting och snäll som jag är så lät jag honom sticka mig. Det var först ett himla klappande på armen för att hitta något att sticka i. Första sticket satte han i armvecket men han fick inte fatt i något kärl trots att han grävde rätt ordentligt. Nja, vi provar längre ner sa han. Ja, du sticker inte vid handledsknölen som sist sa jag, för då fick jag värsta bulan när kärlet sprack.  Nä, nä, absolut inte svarade han och jag hörde att han började bli lite stressad. Så försökte han en andra gång att sätta nålen, och trots mer grävande, så lyckades han inte. Nu var jag tvungen att hålla mig så jag inte skulle börja skratta åt honom. Nu gav han dock upp och sa dom ord jag visste skulle komma: eeh, jag hämtar min kollega... Så på tredje försöket så satt nålen i handen.

Tre fina plåster

Enköpings röntgen måste ha stora utgifter för plåster jämfört med andra sjukhus. Nä, nu var jag elak.

Jag for hem efter jag var klar med röntgen. Eller jag for först förbi scrapaffären. Jag VET ju att det är stängt på måndagar men jag skulle ju bara titta lite. Eller? Nä, tur att det var stängt. Bara titta lite kan bli dyrt det med.

Jag, Sosso och Lotta delade på kostnaden för en tårta till 50-åringen. Massa grädde och hallon i mitten, toppad med vit choklad. Det var gott kan jag säga.

Det finns nog inget kvar i morgon

Födelsedagsbarnet Yvonne 50 år GRATTIS!!!

Det var så dax för boendestöd och Martin, som brukar jobba måndagar har börjat plugga, så framöver kommer jag träffa André på min tid. Det är en skön kille som det är lätt att snacka med.  Vi for först till Ikea och nu har jag köpt mig en kudde till. Det blev även lampor och batterier. Jag behövde ju nya handdukar att ha vid sängen när jag vaknar så där svettig och bättre pris än 2:- styck går väl inte att hitta. Det blev 10 stycken och en filt til N för 10:-. Och eftersom jag redan är en fullfjädrad tjuv så tog jag även en Ikeakatalog. Jag brukar inte ha svårt att skilja på ditt och mitt, men jag kan ju "låna" katalogen och lämna tillbaka den sen...

10 handdukar och en filt

Sommaren har ju tagit slut nu känns det som så jag blev glatt överraskad när jag hittade jordgubbar utanför Ikea.

Ett gott sätt att spendera en tjuga på

Det blev sedan ett besök på City Gross där jag köpte ett lass med kött.

 

Det blir levergryta när barnen är borta.

André och jag pratade mat på vägen hem till Bålsta. Det visade sig att han gillar isterband och det gör jag också. Ikea hade erbjudande hela september på isterband för 19:- i restaurangen, så vi bestämde att vi åker dit nästnästa måndag och käkar. Barnen är också då hos sin pappa.

Min bästa vän Agneta ringde och vi bestämde att hon ska komma till mig på onsdag. Det var så länge sedan vi sågs så det ska bli jättekul. Det har varit full rulle hela dagen och det ska bli skönt att få ta min nya kudde och gå och lägga mig.

God natt