Jag var nästan uppe med tuppen i dag. Om dom nu vaknar runt åtta vill säga. Det var riktigt skönt att komma upp så tidigt, även om jag var tvungen att sova en stund på dagen.

Lotta kom tillbaka med bilen i dag och det hade gått ganska bra på akuten. Det var hennes pojkväns dotter som fått någon infektion som satt sig i foten och gjorde att hon fick jätteont och behövde kryckor för att kunna gå ordentligt. Penicillin fick hon också. Tror det var rosfeber eller någon annan ”feber.

M kom och hämtade Tratten i dag. Det har ju varit lite bus här men det känns ganska tomt nu. Jag tror Hilda saknar honom också då hon verkar leta efter honom. Med tanke på vad dom två sysslat med i hallen så blir jag inte överraskad om det blir kattungar två veckor före jul. Jag hade ju tänkt köpa en gran i år och då är dom i så fall för små för att klättra i den. Fast Maja och Hilda kommer nog bli jätteglada och välta den ett antal gånger. Man kanske kan binda fast den på något bra sätt. Jag hoppas bara att Hilda inte brås på sin mamma Pinglan. Hilda är från hennes första kull och då fick hon sex ungar. Tre fyra stycken vore ju lagom men alla är välkomna så klart.

Det har varit ett otroligt vackert höstväder i dag med härlig sol. Jag for en sväng med bilen för att hämta några Traderavinster.

En lite tjockare vindtät höstjacka för 1:- Känns nästan som stöld

Hos crizzy2 spenderade jag hela 9:- på kläder till barnen.

3 stycken tröjor

3 par nya och oanvända kalsonger

Och en top

Så jag spenderade hela 10:- i dag och jag tycker jag fick mycket för pengarna. Jackan passade mig perfekt och det får plats en kofta under. Nu är ju inte vintern så långt borta. Nu när jag skriver detta har det blivit den 18:e och det är precis en månad kvar till min födelsedag. För det mesta brukar första snön komma på min födelsedag eller någon dag före eller efter. Usch, jag vill inte tänka på vintern än. R vill ju inte vara med på bild i bloggen. Än ska jag väl säga, för jag ska försöka övertala honom, för jag har en sådan fin syskonbild att visa. Till dess nöjer jag mig med att visa honom med ryggen till på en underbar sommarbild, det är okej.

R lössläppt på sommarlov. Härlig bild va?

I morgon startar ringandet och jagandet igång igen och jag rapporterar vad som händer. Men först en natts sömn.

God natt