Jag lyckades på något sätt starta två olika bloggar i fredags kväll. Efter lite strul så ska det nu bara vara en blogg. Inte lätt det där. Jag får väl skylla på att jag var rätt trött i fredags och jag lyckas göra en del knasiga saker då jag är trött. Som att skapa en blogg... Ja, vi får se vad det blir men ska försöka skriva varje dag om mitt liv och om min vardag.

Vädret är inte kul i dag. I princip bara moln och solen ser man knappt. Jag älskar att ligga på balkongen och sola men har inte gjort det på flera dagar då jag inte sett till solen. Kollade på vädret.se och inte förrän på torsdag verkar det som att solen kommer tillbaka.

Jag är ju fortfarande väldigt trött efter 9:e och sista cellgiftkuren för två veckor sedan. Brukar hämta mig ganska bra efter en vecka men inte nu. Nu är jag sjukt trött och sover mycket. Jag antar att det är okej att sova mycket när vädret är så trist. Tråkigt dock är att jag inte orkar vara så social och träffa mina vänner när jag mår så här. Nu ska jag försöka ta mig in i duschen och få på mig kläderna. Klockan är snart 16...