I dag kom jag upp ganska hyfsat tidigt. Jag hade nämligen lovat att ringa en person jag handlat av på Tradera. Brukar köpa en del scrapgrejor på Tradera och denna säljare bor på samma ort som jag och om man då kan hämta det man köpt så spar man in kostnaden för frakten. Jag hade budat på en stämpel för 24:- och när jag kom dit hade hon 2 andra stämplar hon inte sålt. Jag fick köpa bägge för 25:-. Ett fynd. Mitt andra fynd, också via Tradera, var ett par helt nya byxor från Lindex för 19:-. Dom var som gjorda för mig då dom passade perfekt.  Jag har lite saker jag tänkt sälja på Tradera och i dag fick jag ett mail från dom med ett bra erbjudande, så i morgon ska jag lägga upp mina auktioner. Har vägt alla grejor för att kolla frakt och skrivit ner vad jag ska skriva i annonserna. Så i dag blev det en Tradera-dag.

Och solen kom i dag! Har legat på balkongen och läst en bok om prinsessan Viktoria. Ganska passande eftersom hon gifter sig i dag. Jag kollade dock inte in bröllopet på tv, men såg henne som hastigast då jag bläddrade bland tv-kanalerna. Tycker hon är vacker och i dag var inget undantag. Själv skulle jag behöva färga håret. Har fått jättemycket färg i ansiktet så då passar det extra bra med den mörka färg jag använder. Får fixa det i morgon. Jag lär väl inte bli lika vacker som Viktoria men jag är nöjd med det jag ser i spegeln i alla fall. En sak undrar jag dock över: varför syns dubbelhakan inte i spegeln men så tydligt på bilder?

 

Här tillbringar jag mycket tid om solen lyser

Det hände något obehagligt i kväll. Fick mer och mer ont i ryggen. Petade i mig ett par morfintabletter men det hjälpte inte. Fick bara mer ont. Tog ett par tabletter till. Mera ont. Tog ett par tabletter till. Och nu har värken börjat släppa. Undrar om det är något med njurarna. Man kan tydligen få njursten och det verkar inte vara helt omöjligt att det var något sådant. Får hålla koll på urinen i morgon. Glömde jag säga att jag varit trött i dag? Det får bli kaffe till frukost i morgon. 

Och inget bakat blev det i dag eftersom jag inte kunde hämta bakboken på bibblan. Dom kör med sommartider nu och då är det stängt hela helgen.

R är ute med sina kompisar i kväll och smyger förhoppningsvis tyst som en mus när han kommer hem senare i kväll. N sover hos H i kväll. M kom inte förbi i dag heller för att boka sin resa. Det blir väl i morgon i stället. Saknar honom då man inte ser honom så ofta. Skönt att han inte bor så långt från mig i alla fall. Han är ju vuxen och lever sitt liv och det är ju så det ska vara.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan lägga mig i sängen. Det blir som vanligt tv 4 fakta. God natt!