Det blev inget skrivet i går då kvällen avslutades med ett rejält migränanfall. Jag brukar inte må illa när jag får migrän men jag har fått fördjävla ont i ryggen på högra sidan och det känns som värken jag hade av metastaserna på vänstra sidan av revbenen. Den ytterligare smärtan var nog det som fick mig att må illa. Cancermarkörerna har ju börjat röra på sig så det kan mycket väl vara nya metastaser på gång. Jag vaknade tidigt nu i morse, redan vid halv fem, då morfinet slutat verka. Har nu fyllt på med mer och hoppas på att kunna sova någon timme till.

Jag blev ju så glad då jag trodde att jag kunde söka det extra studiebidraget men tji fick jag. Pappans inkomst ska räknas in och då blir våra inkomster tillsammans för höga. Jag fick vara glad under några dagar i alla fall. Så nu är jag tillbaka på ruta ett igen. Jag har börjat förbereda med foton och sådant så jag kan lägga upp lite fler auktioner på Tradera. Det brukar bli ett par hundralappar och det är ju välkommet.

Gårdagen blev lugn och R fick ta min säng i vardagsrummet så vi var tillsammans hela dagen i går. Jag var bara och handlade lite men annars blev det tv:n och datorn i soffan. Jag pratade med M och han och hans tjej har fått 1:a handskontrakt på en 3:a inte långt ifrån mig och jag blev jätteglad för deras skull. Dom har ju bott i en 2:a handsetta i ett hus som gjorts om till bostadsrätter och det har varit lite osäkert hur länge dom skulle få bo kvar där. Dom hade ju funderat på att flytta från Bålsta men jag är ego och jätteglad att dom bor kvar här så nära mig. Jag tror att R och N är glada dom också. Eller tror, jag vet att dom är glada för det.

Nu är klockan halv sju och jag har fått i mig en kopp varmt te och ska gå och lägga mig en stund till. Till er andra säger jag:

God morgon