Mitt beslut angående mitt boendestöd gick ju ut för ett par veckor sedan och eftersom jag fått en ny handläggare även där så hade vi bestämt om ett möte i dag vid elvatiden. Det var hon som ringde förut och talade in ett meddelande på min svarare och när jag ringde upp henne och fick lämna ett meddelande på hennes svarare hade jag nog taggarna ut lite och lät väl inte allt för glad. Jag förklarade varför i dag. Min handläggare verkar vara en trevlig kvinna och vi pratade om vilken hjälp jag behöver och hur ofta. Om jag inte får dom pengar som dom håller inne kommer jag behöva mer hjälp med handling och sådana saker eftersom jag inte kommer ha råd att ha kvar bilen och då blir det väl hemtjänsten som får stå för det. Det kostar nog mer än om jag får behålla dom 2 100:- som studiemedlen avser. Jag ska höra mig för hur jag ska lösa den biten.

Jag blev faktiskt uppringd av Lena Folkessons chef i dag och jag sa som det var och att jag vill byta handläggare. Hon frågade då vilken dag i månaden jag var född och när jag svarade 18 sa hon att jag skulle egentligen inte alls ha Lena utan någon annan handläggare som jag inte minns namnet på nu. Jag skulle alltså aldrig ha behövt bli utsatt för Lena F över huvud taget. Hur kul är det att höra det nu då? Dom ska ha möte på onsdag och hon ska ta upp detta byte av handläggare. Hon tyckte att det var bra att jag överklagade och att jag var beredd att driva detta till domstol. Nu har dom laglig rätt att ta ett beslut själva redan på onsdag. Jag tror dock att dom kommer låta mig få gå vidare med detta. Så detta lär väl ta låååång tid kan jag gissa.

Det var segt som sjutton att ta sig upp för att komma i tid till mötet klockan elva i dag men det gick. Jag hann till och med ta en proteindryck till frukost. Proteindrycken fungerar ganska bra med magen för jag mår fortfarande illa om jag äter fast mat. Jag hoppas att magen snart sköter sig som den ska. Oron för ekonomin har inte släppt men tack vare er läsare klarar jag mig denna månad ganska bra. Jag får låta bli sådant som inte är absolut nödvändigt. När jag kom hem från mötet hittade jag ett vitt kuvert som såg ut att komma från någon myndighet eller sådant. Jag blev så himla glad när jag öppnade och hittade detta:

Jag ska ta med varenda krona på mässan

Tusen, tusen tack från Karin som bor någonstans norröver. Har ni fått någon snö ännu? Jag väntar gärna en månad till innan den kommer hit.

Om ni bara visste vad glad jag blir när ni hjälper mig i denna pissiga situation. Jag behöver inte oroa mig förrän nästa månad och behöver inte tänka på pengar nu när jag har så mycket annat att fixa. Jag önskar dock att jag hade fått en adress så jag hade fått möjlighet att åtminstone få skicka ett julkort som jag tänkte göra och skicka ett tack tillbaka. Men ni fick ju vara anonyma om ni ville. Även om jag får er adress skulle jag ALDRIG lämna ut den till någon. Så det kan ni vara trygga med.

Väl hemma från mötet var jag bara tvungen att vila ett tag. Jag somnade inte helt utan det blev någon slags skön halvdvala. Och tur var väl det för även högste chefen för kommunen ringde. Nästan telefonterror i dag alltså. Vi hade ett ganska givande samtal och även han sade att det inte får gå till så här. Alla håller alltså med om att jag inte blivit behandlad på rätt sätt. Fast det hjälper ju som sagt inte mig utan jag sa att jag ville göra en formell och officiell anmälan som jag förväntar mig att han tar upp med de anställda, åtgärdar och sedan återkommer med någon form av svar till mig. Det skulle han göra sa han. Han ville även att jag skulle fylla i det formulär dom har på hemsidan med alla uppgifter och det har jag gjort. Det är vad som blivit gjort i detta ärende i dag och det är väl bara att vänta på att någon förhoppningsvis ringer med lite goda nyheter.

Det blev boendestöd med André i dag och vi for till biblioteket. Jag lånade om en bok och hittade en massa andra intressanta böcker. Bland annat lånade jag boken med socialtjänstlagarna, en bok om Sverige Demokraterna och en bok om fifflarnas paradis. Fifflarnas paradis handlar om lättheten i att lura systemet i Sverige. Fast själv hittar jag inget jag kan luras med så jag kanske lär mig något. Boken om SD tänkte jag läsa för att sätta mig in i vad dom står för. Blir nog intressant det också. Slutligen blev det några tidningar Misstänkt som handlar om brott. Jag köpte första numret när tidningen kom ut och bad sedan biblioteket att köpa in den vilket dom gjorde. Dom ordnade till och med en egen avdelning för böcker om sanna brott tack vare mig. Mitt bibliotek är jättebra tycker jag. Dom har fått priser för det faktiskt.

Ungarna är här denna vecka och jag har saknat dom enormt. Samtidigt har det varit skönt att slippa ansvaret några dagar. Och jag vill inte gärna vara ledsen inför barnen. Dom ska bara oroa sig över sådant man ska oroa sig för när man är tonåring. Dom ska inte behöva oroa sig för sin mamma eller att pengarna tar slut. Jag fick lov av R att visa en bild på honom och här är min vackre son och dotter. M har jag en jättefin bild på.

Världens bästa ungar har jag

I morgon blir det ett besök på Akademiska sjukhuset hos plastikkirurgen klockan två. Vattengymnastiken kommer jag att missa i morgon igen. Det är nu tre missade tillfällen men orken har inte funnits. Det blir scrapkurs på Källan i stället.

Jag önskar nu alla goa fina människor där ute i vårt avlånga land en

God natt