Det är så underbart att det är sommar. Jag njuter i fulla drag av att ligga på balkongen. Jag har börjat på en ny bok: Tittaren av Mattias Ronge. Jag har inte läst klart den förra boken än så nu håller jag på med två stycken samtidigt. Det går faktiskt bra men mer skulle jag inte klara samtidigt. Den är lite konstig den nya boken men jag tänkte försöka att kämpa mig igenom den. Förut läste jag ut en bok på en dag och snittet per vecka låg på 5-6 lästa böcker. Nu för tiden är jag så trött att jag somnar hela tiden när jag läser och då går det lite långsamt. Jag har nog 15 böcker på min vill-läsa-lista.

Senaste tillskottet på bakongen

Jag gick upp till källan en sväng efter jag postat paketen i dag. Stannade dock inte så länge då jag skulle handla pommes frites innan jag åkte hem. Avtalade med akvarieköparen att han kunde komma vid 17-tiden och det gjorde han. Akvariumet stod på min kylfrys som jag har i vindsförrådet och jag klarade inte att lyfta ner det men det gjorde han. Det var lite dammigt så jag hoppas han blev nöjd. Hans fru skulle få det som födelsedagspresenti morgon.

Mitt vardagsrumsbord har förmågan att becka igen på två sekunder och då ser det ut så här:

Tänk bara om det tog två sekunder att städa...

 

Rent blev det i alla fall

Ja, vad står Tatuering? för? Jo, N ska tatuera en pussmun på ena skinkan, pojkvän H ska också tatuera sig. OCH JAG! Ett litet, litet hjärta vill jag ha

Detta blir nog N`s tatuering

Vi satte på oss läppstift och startade en pussorgie. Mina läppa var inte mycket att skryta med. N har otroligt vackra läppar och även H faktiskt.

Detta blir H`s tatuering.

Vid boendestödstiden i morgon tänkte jag att vi åker till secondhandaffären. Tycker det är kul att gå dit för man gör alltid ett fynd. På tal om fynd så köpte jag mig en klänning för 99:- på Go West i dag. Bildkommer i morgon.

Nä nu trillar snart ögonlocken ihop och det är dags att gå och lägga sig

Jag avsluta med dessa ord:

Manjana är oftast den jobbigaste vardagen

God natt mina vänner