Det blev ju lite sent i går och det blir det i dag också. Dock inte så sent som i går. Tror jag... Som vanligt låg jag på balkongen och laddade d-vitamin i dag också. Jag skulle ju på tårtkalas klockan 15.00 i dag så när det var som skönast i solen fick jag gå och tvätta mig och göra mig presentabel. Det blev en jättegod tårta med stooora jordgubbar. Tog dock inte så stor bit då jag försöker att inte äta så mycket kolhydrater. Men hur ofta äter man jordgubbstårta? Här är skapelsen.

Det var många som kom och åt tårta.

Min vän Sosso (Sophia)

Min vän Lotta

När vi fikat bestämde vi oss för att hyra en film tillsammans. Jag som har noll koll på filmer kommer inte ihåg vad den hette. Meryl Streep är med i den. Försökte googla men httar inte titeln. Den var bra i alla fall. Vid halv 9 var jag tvungen att gå för parkeringstiden hade tagit slut och där jag bor har vi en fullständigt nitisk, galen j-a (#:*^**¤##^^) parkeringsvakt som älskar att ge folk böter. Och säg inte att han har månadslön för han MÅSTE ha provision på varje böter han skriver. Jag har inte så långt till centrum men när jag handlar, som i dag, kattsand och annat tungt så orkar inte min rygg att jag bär det hem så då tar jag bilen.

Jag fick mina badpengar i dag så i morgon ska jag gå och ha vattengymnastik för mig själv, men det går nog bra. Först 10 minuters uppvärmning och sedan mina rörelser. Jag har det inplastade kortet som sjukgymnasten gjorde med mig. Efter det så flyter jag omkring helt avslappnat. Köpte mig öronproppar i dag så jag ska prova dom i morgon. Efter det blir det bubbelpoolen en stund och sen duschen. Jag kom ihåg att köpa mig en till fotfil så den får också följa med.

Jag lovade bilder på sängen och här är den:

Dagtid borta!

Nattetid framme!

Och hela 120 cm bred är den. Hittade de uppfällbara benen på någon sida på nätet för flera år sedan. Eftersom jag sover i vardagsrummet kan barnen få egna rum. När barnen flyttat kan jag ta sovrummet. Men det tar väl några år.

I morgon har jag boendestöd med Eva och om bilen (inte min) är ledig tänkte jag att i åker till Uppsala och det nyöppnade City Gross. Tycker om deras märkning Äkta vara. Jag försöker så långt det går att undvika tillsatser. Glutamat E620-625, vanligast E621 skyr jag dock som pesten. Det används främst där det inte finns tillräckligt eller bra nog råvara som ger smak utan E621 ger bara fejksmak och är inte alls bra för våra hjärnor. Tänk vad det gör för våra barns outvecklade hjärnor. Nä, bojkotta E621! Läs gärna böckerna Hemlige kocken och Äkta vara av författaren Mats-Eric Nilsson eller besök hans sida www.aktavara.org .

Jag samlar på bra och roliga ordspråk, så har du något att dela med dig av blir jag bara glad. Här är ett:

Bråka aldrig med idioter. De drar bara ner dig till sin egen låga nivå, sen besegrar de dig med hjälp av sin enorma erfarenhet.

Ett till när jag ändå håller på:

Världen slutar aldrig för den är rund. Så man kan inte kliva av.

Den sist är skrivet av ett barn. Tycker den är himla bra. Man kan liksom inte sluta leva utan det är bara att följa med och göra det bästa av situationen.

Jag är nu tandborstad och klar så det får bli sängen nästa.

God natt! Fasiken, det hann bli en ny dag innan jag blev klar i dag. Nåja, bättre än 02.00 i alla fall.