Jag var uppe ganska hyfsat tidigt i dag. Jag har försökt få någon ordning på röran som är här hemma men det går dåligt. Det blir så att jag mest flyttar runt allting. Jag har en massa veckotidningar som jag inte läst som ligger i två stora högar. Veckotidningar är lyx eftersom jag köper dom så sällan och då ska dom också läsas så. Alltså hemmet ska vara städat och gärna en kopp te med något gott till. Jag är kanske knäpp men jag förknippar vissa saker med ett visst tillfälle. Nu tog jag av en slump två olika prenummerationer på två olika tidningar för jag fick ett så bra erbjudande och jag har inte hunnit med att läsa dom helt enkelt. Jag brukar ge bort mina lästa tidningar till en kompis eller så tar jag med dom till onkologen så att dom kommer till glädje för någon annan. 

Jag hade boendestödstid i dag och redan vid tre ringde André och sade att vi kunde åka tidigare. Vi for till City Gross och handlade. Jag hittade en massa bra saker. Rostade cocoships gott i filen, samma cocosfett jag brukar köpa på hälsokosten fast 12:- billigare, rabarbersaft mmm gott och koncetrerat smör i hink. Vattnet i smöret är borttaget och det är 100% fett och inte 80% fett som i vanligt smör.

Håller 6 månader i kylen

Hittade också en ny yoghurt med 10% fett

Yogurt med lite (ovispad) grädde och hallon eller blåbär i är jättegott och krämigt. Det enda jag inte hittade var nötmjöl och det hade dom inte så det blir att mala för hand. Dom hade dock massor av olika nötter så det kanske jag köper nästa gång. Dom hade dåligt utbud av gräsbeteskött i dag men jag köpte vanlig svensk fransyska för 65:-kilot. En fin bit blev det. Trots att vi hade god tid på oss i dag hann jag inte gå igenom hela varuhuset. Det blir nog lagom att åka dit en gång i månaden efter lön. Det fanns som sagt mycket olika sortes varor och många var nya för mig. Bra är också deras märkning "äkta vara". Jag hade ordentligt ont i ryggen när jag var klar och fick fylla på med mer morfin.

Jag har lyckats lägga upp lite auktioner på Tradera och jag har faktiskt hunnit få bud på en av dom. Hoppas det går lika bra som sist.

Jag blev så där sjukt trött när jag kom hem efter handlingen och jag somnade till på soffan. Jag kämpade mig dock upp för annars hade aldrig dessa rader blivit skrivna. Det var bra nära att jag gick raka spåret till sängen. Inte blev det någon matlagning heller utan det blev fil till middag. Jag vet inte hur jag ska lyckas träna upp konditionen när jag blir så slut efter att jag gjort något.

Jag kanske ska slå rekort i dag och komma i säng före klockan tolv. Ja, det blir bra, då kanske jag orkar upp i tid för att göra ett födelsedagskort till svärmor, barnens farmor. R och hans pappa åker upp till farmor i Hammerdal i morgon och hon fyller 70 år i övermorgon. Har köpt en liten present i dag. Så...

Klara färdiga gå!

God natt