Vaknade redan klockan sju i morse och eftersom jag är på väg att vända på dygnet så klev jag upp. Tar varje morgon en medicin som heter Bondronat. Den ska stärka skelettet så att det inte går av där jag har mina metastaser. Det som är lite krångligt med denna medicin är att man inte får ha ätit de sista sex timmarna vilket gör att på morgonen efter man sovit är bästa tid att ta dom. Sen måste man vänta minst 30 minuter innan man äter något. Det bästa vore ju att ta dom när man vaknat och sedan gå och lägga sig en stund men det går inte. Man måste vara i upprätt ställning i minst 60 minuter när man tagit dom. Dyr är den också, 2.600:- för 28 tabletter. Jag är glad att vi har högkostnadsskydd i Sverige.

Solen kom i dag! Jag la mig och solade ett tag i dag. Det är så skönt. Jag måste göra en rättelse angående den sida jag kollar vädret på. Den heter klart.se och inget annat. Det har ju varit lite kyligt dom sista dagarna så det var skönt med lite värme i dag. Inga byxor behövdes i dag utan en klänning passade alldeles perfekt. Jag har Penséer i ett par krukor på balkongen och dom har blivit väldigt gängliga och fula. Tänkte byta ut dom till Tagetes men när jag var in på mitt Ica var dom borta. I förrgår fanns det ett 6-pack för 29,90:- och det passar min plånbok lagom. Det kommer väl in nya blommor till helgen så jag får kolla då.

Jag har något som kallas för boendestöd från kommunen. Det innebär olika saker beroende på vad man behöver hjälp med. Jag brakade ihop mentalt för ett tag sedan och mådde rätt dåligt. Jag får hjälp på måndagar och onsdagar under ca 2 timmar per gång. Jag får hjälp med allt från att åka och handla, åka till skroten, gå till biblioteket eller som i måndags då jag behövde lite mental support att ställa in och matcha alla kanaler på tv:n och videon. I dag var Eva här och vi satt och pratade lite och jag skrev ett brev till sos om min vilja att få fortsätta med vattengymnastiken. Vi gick förbi biblioteket och lämnade några böcker. Efter det gick vi till Källan och fikade. Träffade där min kompis Lotta och vi hade bestämt att gå hem till mig och scrappa lite. Jag kom inte längre än att välja ut papper och foton till en sida för det kändes som om jag skulle somna sittandes vid bordet. Körde sedan hem henne för att hon skulle slippa bära sin kasse så långt. Tankade bilen på väg hem. La mig sedan i soffan och vilade ett tag. 

Jag hade ju tänkt att vi skulle göra pizza i dag men trodde inte jag skulle orka det. Med hjälp av R så blev det ändå en väldigt god pizza. R är väldigt duktig på att göra tomatsåsen. N åt middag hos sin pojkvän H. Hon kom hem en snabbis men gick igen då hon ska sova hos H. Efter det så trillade dock ögonen igen och jag sov en stund i soffan. Klockan är nu halv tolv och det är dax att gå och lägga sig. Ska bara få i mig kvällens mediciner.