Dagen startade med att verkstadskillen ringde och väckte mig vid tiotiden. Han berättade vad han trodde kunde vara felet, men att det behövdes göras en felsökning också. Han fick klartecken av mig för att göra en felsökning och jag väntade spänt på hans telefonsamtal i dag. Först trodde jag att jag hade en 10.000:- fråga att göra med, för han var lite vag om kostnaden. Sen sa han cirka 4.000:-. När jag bad honom räkna upp ungefär vad som behövdes hamnade det på dryga 3.000:- för delar och jobbkostnader. Så att det var en ispropp eller en lös kabel kunde jag ju sluta hoppas på. Jag får låna pengar av barnens pappa så jag kan lösa ut bilen i morgon förhoppningsvis. Han har ställt upp förut och jag är skyldig honom en massa pengar redan. Det däremot är en tiotusenkronersfråga hur jag ska kunna ge honom pengar tillbaka. Han kan dock vänta på sina pengar och det är väldigt snällt. Men det är inte kul att ha privata skulder hängandes över en.

Magen har inte visat sin bästa sida i dag. Både oron över bilen och cellgifterna har gjort magen upprörd. Matlusten är bortblåst och jag har bara fått i mig två yoghurtar och två knäckemackor med ägg på. Har börjat med Omeprazolen för magen igen och det brukar hjälpa efter ett par dagar. Mår lite illa också, men det är ingen kräkvarning än. Jag har varit väldigt förskonad från illamående faktiskt. Huvudvärken är kvar och nu längtar jag bara efter sängen. Tänkte dra täcket över huvudet och sova bort eländet.

Jag fångade Maja på bild i dag igen. Hon löper ju igen och jag tror hon har någon konstig förhoppning om att jag ska släppa ut henne. Hon brukar lägga sig vid ytterdörren och sova när hon löper.

Maja får tyvärr hoppas förgäves

Jag har fått för mig att jag ska orka gå till vattengymnastiken klockan nio i morgon. Knasiga tankar, men jag ska ställa klockan. Om inte annat kan det få vara skönt att stänga av alarmet och somna om igen. Ha det så gott därute i det snöiga landet. Tänk på att köra försiktigt.

R klev precis innanför dörren. Han har varit hos en kompis och det blev försent för honom att åka till Skokloster. Vi fick en mysig stund i soffan då jag har killat honom i håret och pussat på honom. Så dagen avslutades på ett bra sätt i alla fall. Tänk att jag lyckats åstadkomma så fina ungar. Ny dag och nya tag i morgon.

God natt