Det tog emot att kliva upp i dag men det gick. Jag skulle ju hämta ut mitt paket som jag glömde i går, så jag for till centrum med bilen. Hade även glömt bort att hämta ut mer Dolcontin på apoteket när jag och R var där sist, så det fixade jag också i dag. Paketet var som väntat en glädje att öppna. En av sakerna var en mall för att göra kuvert. Tänkte först att det var onödigt och jag tänkte jag skulle ha avbokat den då jag redan har mallar till kuvert, men den här var helt annorlunda och helt klart kul att ha. Det går att göra riktigt små kuvert och den var lätt att använda. Med i paketet var också en mall för att göra små pappersboxar. Jag testade att göra en och det var inte svårt alls. Det behövs lite styvare papper om man ska göra pappersboxar men jag provade med  vanligt papper först.

Pappersbox och små kuvert

Nu fick jag äntligen mina efterlängtade pennor men jag har inte hunnit prova dom ännu. Jag beställde ju några stämplar också och dom får jag testa i morgon. Det var verkligen samma känsla i magen när jag öppnade detta paketet som jag hade som liten när jag fick presenter. Med denna beställning fick jag 100 stycken enfärgade papper i 20 olika nyanser och nu har jag papper så det räcker lääänge. Dom enfärgade papprena var styva nog att stansa bokstäver av så nu kan jag komma igång och sälja på Tradera.

Så mycket kul saker

Kylen hade beckat igen av ett tjockt lager is igen och ju snabbare man tar tag i det ju enklare blir det att ta hand om så jag gav mig på det i dag. Köksmattan skulle jag ju tvätta i dag så det gjorde inget att det hamnade is på den. Det gick riktigt smidigt i dag men jag har fått till snitsen ordentligt känner jag.

Blev mycket snö i slasken

Nu är det rent och bra ordning i kylen igen. Det har varit fel på kylen redan från början och jag har haft en reparatör här två eller tre gånger men det blir samma fel hela tiden. Nu är kylen snart 6 år och jag tror den sjunger på sista versen och den får stå så länge den fungerar. Kylen som fanns i köket när jag flyttade in står i mitt förråd och jag får ta ner den om min kyl går sönder.

I dag lyckades jag äntligen ta mig till tvättstugan och tvättade köksmattan och överdraget till soffan. Det behövdes verkligen och jag har bokat en ny tid så jag kan tvätta kuddarna i sängen och soffan. Jag köper mig en ny kudde på Ikea på måndag bara dom finns i lager. Jag behöver lampor och batterier också. Är det någon som fått nya Ikeakatalogen än? Jag har ju en lapp med "ingen reklam" på dörren så jag får den inte, men tänkte beställa den. Kanske finns den på varuhuset om jag har tur.

Min tvättstuga

Trots att jag fick kämpa mig upp ur sängen i dag känns det som om jag fått en del gjort i dag och jag har varit rätt huslig. Till och med pysslat lite. Nu har jag inte börjat med födelsedagskortet än men ibland behöver jag en tidspress på mig för att få något gjort. Med andra ord behövs det lite eld i arslet för att något ska hända. Och den elden lär tändas i morgon. Men nu har jag grejer och jag längtar faktiskt efter att få börja. Nu har klockan passerat tolvslaget och sängen väntar så jag säger:

God natt