Jag som längtade så efter värmen i vintras. Och nu håller jag att på att förgås av den. Inte så jag längtar efter vinter direkt men lite svalka skulle göra gott. De flesta tappar väl aptiten lite på sommaren och äter minde och gärna kall mat. Min aptit är som bortblåst och inget smakar. Har fått kasta en del mat som legat och blivit för gammal. Och aldrig har kylskåpet varit så tomt. Dricker gör jag dock. Ingen alkohol dock utom en cider då vi skulle gå på festival i Enköping och lyssna på Sherlock Brothers. Sångaren i bandet har jag ju som boendestödjare. En liten (normallängd), ganska späd och jättego kille. Det är helt otroligt vilken röst han har. Det går säkert att googla så ni kan lyssna på dem.

Besvikelsen blev dock enorm då festivalen blev inställd samma dag. Vi hade samlats hos mig och skulle sedan åka in till Enköping. Jag orkar ju inte så mycket men Källan hade ordnat en buss så att ta sig dit och hem skulle ju bli enkelt. Och när jag verkligen peppat mig själv för att orka blev besvikelsen stor. Det blev hämtmat och film på Källan i stället.

Sen har det hänt en väldigt tragisk sak. Två av N´s kompisar var på väg hem till en tredje kompis på moppe. När dom inte kom dit försökte den väntande kompisen nå de två tjejerna på moppen men utan resultat. Hon ringde då N då det visade sig att de blivit påkörda av en bil. N ringde sedan mig och var i upplösningstillstånd. Den ena tjejen klarade sig lindrigt med skrubbsår, litet brott på ett ben i foten och några stygn. Den andra tjejen gick det dock sämre för. Hon var kliniskt död i 15 minuter, blev av med båda benen ovanför knäna, krosskador i ena armen som de dock lyckades rädda från amputation. Det tragiska är att hon studerade till dansör och det kommer hon ju aldrig bli. Jag var dock uppe och hälsade på henne en liten stund och lämnade en present från mig och N. Hon var vid gott mod och kommer att få proteser och har gett sig fan på att ta sig på fötter igen. Hon är bara 17 år men med hennes optimism och jävlar anamma så tvivlar jag inte på att hon kommer att lyckas. Kan tillägga att jag har fått en ny förebild i henne. Helt otrolig tjej.

Själv har jag "bara" lyckats bli av med en tand. Den var rotfylld sedan tidigare och jag trodde hela tanden skulle lossna. Det var dock fyllningen som höll på att lossna. Roten är kvar och förhoppningsvis kan de ordna en ny tand. Gillar inte tandläkaren men går dit då jag behöver. Förväntade att de skulle få pumpa in mängder med bedövning, men då tanden redan var död gjorde det inte ont alls. Superskönt vill jag lova.

Jag har fått lite starkare sömntabletter för att sova bättre och jag känner att de börjar kicka igång nu. Så det är väl lika bra att krypa till sängs nu så jag inte somnar i soffan. Och det vet ni ju vad jag tycker om.

Stor kram till er alla som tittar i hos mig och peppar mig!

God natt!