Dagen blev ungefär som jag väntat mig förutom att jag hade sjukt ont i kroppen. Jag var bara tvungen att ta mig upp för att gå på toa men sedan var det sängen som gällde igen. Först vid tre kom jag upp från sängen till soffan. Men det var värt det. Det var det verkligen. Allra gladast är jag över stansen jag kan göra blommor av. Jag är så sporrad att sätta igång nu men det får vänta till i morgon för jag orkar nog inte sitta upprätt så länge vid matbordet i dag. Jag skulle öppna en flaska i dag och inte ens det klarade jag först eftersom jag inte hade någon kraft kvar. Alla mina pengar jag fick av er gjorde jag av med. Jag fick mig en pik om att det är lätt att förköpa sig och det är det verkligen. Och utan er hade det inte blivit några stansar alls. Men jag valde att unna mig detta och jag kommer att ha glädje av sakerna under lång tid.

När jag öppnade mailen i dag fick jag ytterligare ett bevis på hur mycket ni bryr er. Pernilla, som också bor i Bålsta, skickade ett mail och frågade om jag ville ta över hennes veckotidningar hon läst ut. Jag blev naturligtvis jätteglad för det vill jag gärna. Ni vet ju att jag inte köper tidningar speciellt ofta då dom kostar ganska mycket. Sen när jag läst dom tar jag gärna med dom till onkologen så fler kan få nöje av dom. Ofta tar ju en behandling några timmar och då är det guld värt att ha något att läsa om man inte har en bok med sig.

Jag måste lämna in månadens ansökan i morgon så jag måste ta mig ut. Orkar jag blir det ett kort besök på Källan för en fika. Annars är dagen vikt till olika telefonsamtal som måste ringas. CSN, lärarsamtal, om färdtjänst och säkert några till. Man brukar ju ofta bli hänvisad till andra när man ringer någon och har frågor. Så jag räknar med att få ringa runt en del. Sen är det dags för boendestöd och jag vill gärna fara till City Gross igen. Jag får helt enkelt se hur mycket jag orkar i morgon. Sen är det kurs igen på tisdag och då ska väl det värsta ha lagt sig.

N gick från blondin till brunett i dag. Hon brukar byta hårfärg en gång i halvåret ungefär och hon passar lika bra i bägge. Håret börjar bli lite slitet så en klippning skulle hon behöva också. Ska höra om hon vill gå dit jag brukar gå eller om hon vill gå någon annanstans. Nästa vecka är det pappavecka så då blir det tyst här hemma. Fast dom brukar komma förbi efter skolan ibland, så då ser jag dom ju. Jag saknar dom om dom är borta för länge. M har ju flyttat hemifrån för ganska länge sedan och det är okej. Han ringde faktiskt i dag bara för att höra hur det var med mig. Han är så go. Vet dock inte hur jag kommer att känna när R och N försvinner också. Fast kanske, kanske har jag barnbarn på gång då och då får man ju låna dom.

Nu ska jag ge mig på dosetten och trycka i mig alla piller innan jag trött och belåten kryper till sängs.

God natt