Jag borde ligga i sängen och sova nu egentligen. Ska ta två sömntabletter några dagar tänkte jag så jag kan vända tillbaka dygnet. Har vilat mycket hela dagen i dag. Många är tankarna som far genom huvudet. Nu är det ju behandling på tisdag igen och då kan jag nog få svar på en del av dom. Jag visste ju att spridningen skulle komma förr eller senare. Och jag har ju svarat bra på cellgifterna förut. Men jag ger inte upp. Det känns lite tungt nu bara då jag fortfarande är så trött. Ser jag tillbaka till före jul så orkade jag ju i alla fall ta mig ut ibland. Saknar Källan och mina vänner. Försökte nå Lotta i dag utan resultat. Inser att vi inte setts sedan julafton. Sosso sprang jag ju på som hastigast när jag var och tog prover för någon vecka sedan. Jag har ju inte haft något boendestöd på ett tag nu eftersom jag inte orkat göra något. Tänkte först att jag skulle avboka nu på måndag. Men jag ska be att dom hämtar mig med bilen och köra till Källan en stund så jag får komma ut och vara lite social igen. Och sedan köra mig hem när jag inte orkar mer.

Jag får ibland känslan av att det går utför nu, men när jag verkligen tänker till så är det ju den j-a influensan som fortfarande spökar. Så måste det ju va, eller hur? Och ibland ställer psyket till det för en. Jag är ju en ganska lugn och sansad person som inte hetsar upp mig i onödan. Dock så får jag lite konstiga tankar inför fast mat. Jag spyr ju lite då och då och det lär väl hålla i sig kan jag tänka mig. Om det nu är levern som ställer till det. Och det var ju en trolig förklaring enligt läkaren. När man läser om personer som har bulimi och frivilligt kräks så berättar dom ju ofta att dom äter mat som är lätt att spy upp. Typ glass och sådana saker. Chips och köttbullar är ju inte så skönt att spy upp då det river i halsen. Och lite så går mina tankar. Nyponsoppa, te och isglass är lättare att spy upp än fast mat. Men jag kan ju inte leva på nyponsoppa hela tiden. Men det blir det till frukost och lunch nu på dagarna. Till middag blev det färdigmat igen. Har fått i mig 2/3 i omgångar nu i kväll. Har mått illa i dag men har inte bekantat mig närmare med diskhon än i dag. Ska höra efter på tisdag om sådana näringsdrycker. Jag behöver få i mig näring om jag ska bli pigg och orka ta mig hemifrån. Är det någon som har testat näringsdrycker? Och är dom ätbara? Eller har du några andra tips på mat som är lätt att göra och som inte är så rivig? Dela gärna med av de tips du har.

Tack så mycket för tipset om Spiran och kronan. Den kostar dock 299:-. Lite dyrt men jag ska nog beställa den ändå när nästa sjukpenning kommer. Jag har ju inte spenderat många kronor nu när jag inte orkar mig ut för att handla. Och Tradera orkar jag inte ens gå in och titta på. Visserligen är det dyrt med färdigmat men så mycket annat blir det ju inte. Och nyponsoppa är ju inte så förskräckligt dyrt. Så det kan jag vara värd tycker jag.

Ni skulle bara se hur det ser ut här hemma. I dag har jag kört två omgångar i diskmaskinen så nu är disken borta. Men det ligger papper och tidningar och allsköns prylar över allt. Vill gärna städa bort det sista av julen också. På torsdag är det dax för hemtjänsten att komma också och då behövs det röjas innan dom kommer. Soppåsarna har hamnat på balkongen. R tog med sig ett gäng när han gick ut i dag men det är nog en 6-7 påsar kvar. Tur att det är kallt ute så dom inte ruttnar. Det vore inte så mysigt. Så är det någon som gillar att städa lika mycket som jag är ni välkomna!

Nu ska jag gå och lägga mig och jag önskar er alla goa en riktigt

God natt