Jag kom ju i säng väldigt sent (eller tidigt) i går/morse. Och inte sov jag speciellt bra heller och vaknade fem minuter innan larmet på telefonen skulle gå igång vid tio. Fixade faktiskt naglarna och hann slå in alla paket innan jag tog tåget mot Kalhäll. Väl framme där blev jag hämtad av Marie.


Födelsedagsbarnet


Lilla Sixten som fyllde två år hade hunnit växa en hel del sen jag såg honom sist. Han fick en tröja, fingerfärg, en handduk med bilmotiv som var hoppressad som en puck och kritor som man kan rita på asfalten med från mig. Speciellt asfaltskritorna var poppis. Det var ett gäng andra tvååringar där och jag kan nog säga att jag är glad att mina barn är stora. Fast jag skulle kunna ge mycket om jag bara fick en bråkdel av den energi de hade. Kändes rätt skönt att bara titta på dem när de lekte.


Sixten fick lite hjälp av pappa med att blåsa ut alla två ljusen


Det bjöds på pannkakstårta och en massa annat gott kaffebröd. Det blev första gången jag åt pannkakstårta och det var gott. Det blev också den första koppen kaffe sen någon gång innan jul. Jag klarade ju inte av att dricka kaffe då när jag mådde så dåligt i magen. Och jag är inte någon stor kaffedrickare, så det var inget jag saknade direkt. I dag gick det ner två hela koppar utan problem så nu kommer jag nog ta en kopp då och då.

Väl hemma var jag helt slut efter en trevlig och solig dag och jag var nära att somna i soffan. Vaknade dock till med ett ryck varje gång jag tappade huvudet. Jag har börjat lite smått med att gå igenom alla kläder i garderoben och ett lagom projekt nu i kväll var att gå igenom strump/troslådan. Jag kunde fylla på med några nya trosor jag köpt på rean och kasta dom fulaste. Har hyfsat gott om strumpor, men skulle behöva köpa på mig några vita par. Några av dom vita (eller rättare sagt gråa) strumporna åkte också i soporna.

Jag har ju inte varit på vattengymnastiken på evigheter, men tänkte försöka gå dit i morgon. Orkar jag det måste jag se till att inte a ut mig för mycket, för det är så lätt att göra det. Ska också försöka byta till sommardäck på bilen. Det behövs verkligen göras för jag har dubbar på vinterdäcken. Det lär svida ordentligt i plånboken om jag blir stoppad av polisen, för dubbdäck är förbjudet efter 15:e april. Blir det någon energi över ska jag fortsätta med att få ordning på balkongen för det är ju så himla skönt att sitta i solen och njuta.

Nu är det dock hög tid att gå till sängs så jag önskar er alla en

God natt