Det är väl dagens överdrift men det lät fint. Jag mådde ju så dåligt i går så jag var tvungen att vänta på att magen skulle lugna ner sig innan jag kunde ta mitt kvällsmorfin. Trots special-illamående-tabletter (långt ord) och extra Primperan var magen i uppror i går. Och att gå och lägga sig utan morfinet var det inte läge för. Jag var fortfarande vaken vid strax efter två då telefonen ringde. Vem tusan vågar ringa mig mitt i natten? Det var min vän Therje som var ute på partaj och lyckades ringa mig istället för den vän han tänkt ringa. Han hade en ny telefon och då blev det fel. Men jag var ju vaken så det gjorde absolut ingenting. Han lovade att dricka en öl för mig.

Det var svårt att somna i går, så jag var fortfarande vaken när R och två kompisar ramlade in vid fyratiden. Dom skulle till Skokloster och skulle ta första morgonbussen. Klockan var nog runt fem innan jag äntligen somnade. Klev ändå upp vid elva och mådde faktiskt bättre än i går. Duschen hade jag inte besökt på ett par dagar så det var prio ett i dag. Tänk vad skönt det är att vara nyduschad och få sätta på sig lite parfym. Fast det hade jag inte mycket för. Det har ju varit kattens dag i helgen och zooaffären hade ett bra erbjudande som jag inte ville missa. Det skramlade bara lite i kattmatsburken i dag eftersom jag inte handlat hem någon mat till dom ännu. Nu fick jag ett stort paket kattsand, fem påsar torrfoder á 300 gram och fyra portionspåsar blötfoder för strax under hundralappen. Jag fick även en stor fin plåtburk gratis. Perfekt till mina scrapsaker. Efter zoobesöket gick jag till apoteket. Dock inte för att köpa medicin. Nej, nu blev det lösviktste. Tre olika sorter blev det.

 

Svart te med saffran och rosépepparsmak, rooibos med smak av kanel och kardemumma samt grönt te med smak av apelsin

Ska bli spännande att prova. Eftersom plånboken var framme gick jag till Deichmann för att titta på handväskor. Jag älskar handväskor och skulle kunna köpa hur många som helst. Nu var ju mitt senaste handväskköp från Tradera och den kostade bara 1:-, så jag kunde inte låta bli. Jag är dock lite kräsen och vill att väskan ska ha flera fack, så allt duger inte. Hittade en som passade mig perfekt. Och halva priset på 299:- passade mig ganska bra.

En klar favorit

När jag väl stod där och provade väskorna började svetten rinna. Klart över min förmåga, men skam den som ger sig. Och inte gav jag upp där. Nä, vidare in på Lindex gick jag. Jag ville se om jag kunde hitta något fint att ha på mig då Källan ska ha invigning i de nya lokalerna snart. Hittade en helt underbar topp. I storlek S. Jag har ju minst L, men tänkte att jag provar den ändå. 299:- och halva priset + en rabattcheck på 50:- skulle betyda 99,50:-. Och den satt perfekt!

Så fin!

Men ni skulle sett mig där i provrummet. Hela håret var blött av svett. Blusen jag hade på mig hade en stor blöt fläck på ryggen. Kragen på jackan var alldeles blöt. Såg ut som en dränkt katt. Men oj vad nöjd jag var. SEN gav jag upp och åkte hem.

Väl hemma slocknade jag som vanligt i soffan. Och vaknade med migrän. Där fick jag för att jag var så envis. Jag har inte vågat blanda migränmedicinen med morfinet så trots lite extra morfin har jag ont i huvudet. Det är dock hanterbart om jag inte rör huvudet för fort. Magen gör sig påmind med jämna mellanrum men inte lika mycket som i går. Jag har faktiskt fått i mig lite riktig mat i dag. Halsen är varken sämre eller bättre i dag. Jag hoppas verkligen jag mår bra i morgon för då är det dags för boendestöd och jag behöver verkligen handla hem lite mat eftersom det är barnvecka nästa vecka. Men det beslutet får jag ta i morgon. Mår jag som i dag är det tveksamt om jag orkar. Mår jag ytterligare lite bättre så åker jag. Jag får väl ta med mig en spypåse.

Tusen tack för era goa kommentarer. När jag känner mig ensam, sjuk och ganska ynklig så värmer det mycket. Jag kollar bloggen ofta under dagen och blir lika glad varje gång ni skrivit något.

Jag har fortfarande inte varit upp på vinden och hämtat ner mina julsaker. Men eftersom ungarna inte var här i dag så blir det bra att tända 1:a ljuset i morgon. Då ska M komma förbi och hjälpa mig få ner sakerna från vinden. Julgardiner och sofföverdrag ska sys också. Blir väl klar lagom till nyår. Nä, nu ska jag bädda ner sängen och gå och lägga mig. Innan jag somnar i soffan…

God natt