I dag kom jag upp redan vid halv nio och har bara slumrat en stund i soffan. En bra dag alltså. Jag har ju ledsnat på min vita korta stubb och blandade till lite hårfärgningsmedel. Kan ta en bild i morgon om ni lovar att inte skratta ihjäl er... Det fattas nämligen hår lite här och där.

Min vän Sosso rensade lite bland sina kläder och jag fick överta en del, bland annat ett par byxor i storlek 44. Trodde inte jag skulle komma i dem men de satt perfekt. Dax att ställa sig på vågen i morgon alltså. Något borde ju ha hänt med vikten.

Sosso, Simon, Therje och jag fikade i dag och jag åt något jag inte kan stava till. Gott var det i alla fall. Och i dag fick bilen stå. Jag har varit jätteduktig i dag känns det som. När vi fikat klart gick Sosso och jag hem till en annan vän, BettAnn och tittade på damfotboll. Det var år sedan jag såg en match och är väl så där måttligt intresserad av sport. Men Sverige spelade och sällskapet var trevligt så det blev en bra kväll. Och Sverige vann naturligtvis!

Jag hann träffa R en kort stund när jag kom hem och sedan drog han i väg på fest. Mycket festande är det men efter nästa skolår är det ju ut i arbetslivet som gäller så då är det väl okej. Och vem vill sitta hemma med sin gamla mamma en lördag?

Det blev en lite klen rapport från dagen men så mycket mer har inte hänt. I morgon ska jag hem till M och M då hans far och farmor kommer och firar hans födelsedag. Jag har inte träffat dem på länge så det ser jag fram emot. Och jag har inget emot att gå på kalas. Kalas ska det ju bli för N när hon kommer hem på måndag. Såvida hon inte kommer sent hem. Sen är det inte dax för födelsekalas igen förrän jag fyller i november. Och november är lååångt borta just nu.

Ha det så gott alla ni i avlånga Sverige. Hoppas ni haft en lika bra dag som jag haft. Och än en gång, tack för alla fina och vänliga kommentarer. Jag blir lika varm i hjärtat varje gång ni skriver något. Och att ni orkade stå ut under min "bloggsemester". Kram och

God natt