Hjärnan är nu återfunnen. Den var där den skulle vara, den var bara inte inkopplad. Dom senaste dagarna har tagit enormt mycket på krafterna och jag inser verkligen hur sådana här saker suger ut den lilla ork jag har. Jag inser ju att jag inte blir friskare och friskare direkt. Magen har sparkat bakut och magkatarren kom som ett brev på posten. Om du aldrig haft magkatarr så ska du vara glad för det. Magen knyter liksom ihop sig och det känns som om en stor klump sitter där och pinvärker. Ibland hugger värken till upp i ryggen och det är verkligen obehagligt. Jag mår illa när jag äter något så det har mest blivit fil och te. Tack och lov hade jag medicin kvar mot magkatarren, men behöver ändå skaffa ett nytt recept. Det är skönt att det funkar att maila bara så fixar dom på onkologen det.

Dagsranson inklusive D-vitamin och fiskolja

När man mår så här pissigt är det helt underbart när brevbäraren kommer och har detta med sig:

Tusen tack Siss, ditt stöd är guld värt

Även detta kom i förrgår:

Tusen tack Bröstsyster Pia för att du delar med dig. Det värmer otroligt ska du veta

Självklart kommer jag att spara era brev och kort. Dels för att kunna ta upp dom och läsa igen men även för att kunna visa andra att ni bryr er och vill att vi sjuka ska behandlas med respekt och inte bara vara ett personnummer i en akt. Jag skrev ju ut era kommentarer förut och tog med mig till mötet. Det gick ju tyvärr inte att prata med henne och bara en bråkdel av vad jag ville säga blev sagt. Lämnade dock tre A4 papper till henne innan jag gick. Jag blev lovad att hennes chef skulle ringa upp men det har hon inte gjort. Förvånad? Har även sökt högste chefen men hamnade bara hos en röstbrevlåda. Jag bad att han skulle ringa. Fortsätter på måndag att jaga dom två. Jag har även ordnat exemplar av olika lokaltidningar och ska kolla i dom vilken person som blir bäst att kontakta. Jag ska försöka koppla bort allt detta under helgen och bara göra bra och roliga saker. I dag hann jag faktiskt läsa en hel del innan jag slocknade i soffan. Satte aldrig på mig några kläder i dag utan gick i morgonrocken bara. Brevbäraren ringde på dörren i dag och ytterligare en underbar läsare har skickat scrapsaker. Bilden gör inte sakerna riktig rättvisa utan är mycket vackrare i verkligheten. Tänk vad fina saker jag kan göra av allt fint som ni skickar till mig.

Tusen tack Lisa för dessa vackra saker

Bättre bild på blommorna. Visst är dom vackra?

Jag värvade en vän till en bokklubb för jättelänge sedan och fick då välja en premie och den kom i går. Jag hade sett att den sålts på Tradera förut och säljaren fick faktiskt hyfsat betalt för den, så jag valde en sådan för att kunna sälja den.

Söt väska för olika verktyg

Jag måste visa hur det blev i mitt glasskåp. Tyvärr har jag bara ett skåp till glasen eftersom jag inte har det så stort. Därför kanske blandningen av glas är lite konstig. Jag bryr mig dock inte så mycket om sånt utan är bara glad att jag har glas och muggar som är sköna att dricka ur. Det spelar ju ingen roll hur vackra dom än är om dom inte är sköna att dricka ur. Ser ni alla colaglasen?

Ska kanske bjuda hem ett par vänner på fika?

I helgen ska även Tratten få åka hem. M och Malin och katten Disco saknar honom. Och jag förstår varför. Tratten är en otroligt mysig och busig kille. Han har sovit i sängen med mig sista tiden. Han blev ju väldigt bundis med Hilda vilket inte alls var meningen. Sista tiden har dom ofta tillbringat i hallen med att piiiiip och har blivit väldigt goda vänner som leker mycket. Maja har nog blivit tant för hon har inte alls varit med på noterna utan har mest suttit och tittat på.

Kommer att sakna denna mjuka goa varelse

Jag ska som sagt bara göra kul saker i helgen och där ingår det att svara på era frågor och mail. Ibland kan det ta tid men jag har absolut inte glömt er. Förr eller senare så kommer det svar. Som jag sagt tidigare så gäller det att ha tålamod när det gäller mig. Jag är så överväldigad av erat stöd och det betyder enormt mycket att inte stå ensam mot myndigheterna, även om ni inte kan göra något praktiskt. Då stärker era brev och kommentarer mig mycket.

Klockan är mycket som vanligt och jag kämpar med att vända dygnet rätt vilket inte är det lättaste. Jag kan faktiskt säga att jag nu har full förståelse för tonåringar som har samma problem. Kvällarna är också av någon underlig anledning den tid på dygnet när jag är piggast. Det gör det svårt att gå till sängs. Men jag gör det ändå och önskar er en

God natt