Klockan är mycket och jag borde ligga i sängen nu så det blir bara en kort uppdatering i dag.

Jag lovade ju en bild på nagellacket jag köpt och här är den.


Depend nagellack

Jag använde tidigare i princip bara ofärgat lack då jag inte klarar av när lacket flagnar från naglarna. Och måla om naglarna varannan eller var tredje dag var inte heller det något jag gillade. Jag var med Sosso på Ica och hon skulle köpa ett nagellack. Då man kunde köpa två stycken för 40:-, d.v.s 20:- styck, tyckte jag att det inte var mycket pengar även om jag inte skulle gilla det. Köpte då ett grått lack och det satt fortfarande kvar efter en vecka. Köpte då tre stycken till varav ett lila som jag har på bilden nedan.


Fortfarande fint efter flera dagar

Detta är ett lack jag verkligen kan rekommendera. Sitter kvar länge utan att flagna och sedan det låga priset. Jag blir helt klart gladare av lite färg.

Jag sov jättebra i natt också, så jag var uppe vid nio. Strax före tio ringde min vän Janek och frågade om det var okej att komma förbi och lämna tillbaka hundralappen han fått låna. Och visst fick han det. Han är en jättego kille och med sig hade han färdiga frallor med skinka och kall Latte cappuccino. Det blev en trevlig frukost på balkongen och en bra start på dagen.

Gick lite senare till Källan en sväng och där höll de på att baka kladdkaka. Så lunch i dag blev kladdkaka med vispad grädde. Den la sig så fint runt min redan runda midja. Det blev ingen middag i dag då R gick hem till M och M och käkade där. Själv tog jag ett par nektariner. Det gäller att passa på att äta dem nu när det är säsong.

I dag har jag varit riktigt pigg. Och glad. Tänk vad sömnen kan göra. Och inte har jag sovit något under dagen. Livet känns så otroligt mycket lättare nu när jag får sova. Och sova är precis vad jag ska göra nu.

God natt