Jag sov som en prinsessa på den nya madrassen. Däremot var uppvaknandet i dag mindre roligt. Magen for runt, runt och det var bara att huka sig över slasken. Nu var det bara galla som kom upp men det är så jobbigt att spy. Jag misstänker att det var nyponsoppan jag drack i går som var orsaken. Det är sådan soppa som man vispar med pulver och vatten. Är jättenoga med att inte ha mat framme då det är rötmånad men nyponsoppan kanske hade stått någon dag för länge i kylen.

Det kändes jättetråkigt att må så dåligt då jag hade hoppats på att orka följa med Sosso och Therje in till pridefestivalen i dag. Istället har jag roat mig med att lösa korsord. Har några gamla korsordstidningar med riktigt lätta korsord och det var perfekt. Är inte så jätteduktig på att lösa korsord och gillar inte när jag inte kan lösa dem.

Har lyckats få i mig en halv skinkpaj och en nektarin i dag då matlusten varit som bortblåst. Druckit har jag däremot gjort, bland annat äppelmusten jag köpte på Ikea. Kan verkligen rekommendera den. Bara pressade äpplen och inget annat.

Nu hoppas jag på att jag mår bättre i morgon så jag kan följa med till pridefestivalen. Det vore kul att komma iväg på något roligt då jag varit hemma sedan i måndags. Har inte orkat ta mig till Källan ens. Nu får det vara slut på tråkdagar och jag önskar mig ork och fint väder i morgon. Så nu tar jag av mig morgonrocken och lägger mig på min sköna madrass.

God natt