Som vanligt fladdrar jag iväg på alla möjliga sidor på nätet. Klockan är nu 01.39 så det blir inte något långt inlägg i dag då tanken är att jag ska gå på vattengymnastik klockan 09.00 i morgon bitti. Jag är verkligen en optimist ut i fingerspetsarna. När detta är färdigskrivet är det bara sju timmar dit… Eller är jag knäpp? Nä, optimist låter bättre.

Det blev en sen kväll i går och letande i soporna efter ett kuvert jag trodde försvunnit. Goa Eva från Åland hade nämligen skickat ett brev med hela 300:- i. Jag har sagt det förr och jag säger det igen: ni läsare är helt underbara och jag har nu en förmögenhet att ta med mig på lördag. Lite ska jag dock spara till nästa månad om jag inte får något snabbt beslut taget i frågan. Brevet kom i dag och både Eva och jag kunde andas ut. Jag är glad att jag inte är så fattig att jag måste leta mat i soporna i alla fall.

<?xml:namespace prefix = o />

Tusen tack snälla Eva från Åland. Jag har aldrig fått brev därifrån förut. Du skriver vackert också.

En av anledningarna till att jag blev sen i kväll var i bilen . Denna man har fått bo i omgångar i bilen med sin 9 årige son. Han får ingen som helst hjälp av det sociala när dom säger bo på vandrar hem dit han inte ens har råd att åka. När jag skulle separera med mitt ex fick jag rådet att ta in på vandrarhem. Det var allt dom kunde göra sa dom. Du får själv avgöra om denna historia är sann. Ingenting förvånar mig vad det gäller soc. nu för tiden. Läs och begrunda. Och vad tror DU? Är det en bluff eller har pappan hamnat i knipa? Jag tror tyvärr att det är sant.

Jag fick ytterligare ett fint paket med olika saker bland annat vacker spets. Det var med en liten smidig skrivbok och det var lite text längst bak. Som en dagbok under en resa till Arizona. Du kommer inte sakna den? Tusen tack Lilian från Vänersborg.

Hux flux är klockan nu tre och jag måste ha somnat till lite. Jag får återkomma i morgon helt enkelt. Ha det gott mina vänner.

Sov gott