Jag har haft en otroligt bra födelsedag i dag och det blir en berättelse i bilder.

Jag lyckades med att somna i soffan i går kväll och så här ser en nyvaken Annelie ut klockan tre på natten.

 

Inte i min vackraste form

Gick sedan och la mig i sängen och sov ända till strax efter åtta.

 

Vaknade utan larm

Det var ett tag sedan jag ställde mig på vågen så det gjorde jag i dag. Startvikten var 83,2 den 5:e oktober. Det blir alltså – 3,6 kilo! Fast de kilona har jag väl gått upp i dag med allt gott jag ätit.

Äntligen under 80 kilo

Sen blev det som vanligt dags för alla mediciner.

Jag har glömt att fylla dosetten

Jag hämtade ut ett paket från syster Nettan i går och jag blev överlycklig när jag öppnade det. Kaffe, Gotländskt jättegott te, kakor, godis, servetter, en bok jag önskat mig, torkade trattkantareller och en femhundring!

Vilken grym present! Tusen tack Nettan och Uffe!

Efter en kopp te begav jag mig till vattengymnastiken. Duktigt va? Det var lika skönt som vanligt.

Jag flyter som en kork helt i min egen värld

Väl hemma igen funderade jag på vad jag skulle äta till frukost. Nu blev det ingen frukost. Tack och lov. Lotta och Sosso kom med jättevackra rosor och ett jättefint kort.

 

Älskar färska blommor

Det var bara att klä på sig och följa med mina vänner. Jag litade på att vi inte skulle hoppa bungy jump och det slapp jag.

 

På väg

Det blev lunchbuffé på Lucky House och jag har aldrig ätit så många friterade räkor som i dag. Tänk om jag hade lyckats få i mig frukost.

Sosso

Lotta

Och jag, mätt och belåten

Vi åkte sedan vidare för en fika på Källan. Efter vattengymnastik och så mycket mat var det ju givet att jag skulle somna…

 

En inte helt ovanlig syn

Sen blev det dags att ta sig hemåt eftersom barnen lovat att de skulle laga middag till mig i dag. Jag gick förbi Ica eftersom de ville ha läsk till fikat.

Det blev två påsar med läsk, ost, mjölk, honung, glass, smör och jag vet inte vad. Äntligen hade jag pengar i plånboken. När jag kom ut på parkeringen kom jag på att jag inte hade bilen eftersom Sosso hämtade mig. Det blev till att bära allt hela vägen hem. Tungt som tusan men jag kunde sätta mig ner och bli serverad mat. Av barnen fick jag något som jag verkligen önskade mig. Frågan är ju för min del inte om, utan när datorn kraschar, så ett externt minne är guld värt. Där kan jag spara alla bilder och överklaganden och sådant.

 

Tusen tack!

M hade med sig en flaska vin.

Jag har inte druckit någon alkohol på 1,5 år men på nyår, då barnen ska vara hos sin pappa, ska jag nog öppna den. Måste dock ha någon att dela den med annars blir jag nog för odräglig. Pizzan med R´s speciella tomatsås blev jättegod och det blev bara en liten bit kvar.

Pizza speciale

Mitt kök nu...

Efter pizzan blev det dags för tårta som goa M köpte med sig.

 

Behövde inte ens baka

Jag tar första biten

Jag gjorde te av det jag fick av Nettan och Uffe. Den Raude (den röda) hette det och smakade jättegott. Det är perfekt med löste så jag kan använda min tekanna. N dricker inte te men R och jag kan bälga i oss ganska mycket. Solbergshonung ska det vara i också. Har önskat mig det av svärmor, barnens farmor, till julklapp. Ingrid är egentligen f.d. svärmor, men jag tycker så mycket om henne så hon fortsätter att vara min svärmor. Barnens pappas nya fru får faktiskt ursäkta det, men det tror jag hon gör. Ingrid skickade ett fint födelsedagskort och i låg en femhundralapp. 

 

Tror bestämt att jag är lite bortskämd nu…

Min pappa, som är i Indien, hade också ordnat så jag fick en hel tusing insatt på mitt konto. Om ni läser detta så säger jag tusen tack! Hoppas ni har det bra. Och vi hörs ju när ni kommer hem.  

Marcus, tyvärr utan sin Malin

 

Robin

 

Nadine och Hampus pussades mest

Trots allt jag vräkt i mig i dag så fick det plats ett litet kvällsmål.

Mmmm

Jag vill även tacka för alla telefonsamtal, sms, hälsningar på facebook och alla grattishälsningar från er i bloggen. Ett stort tack till er allihopa, ingen nämnd ingen glömd, för att ni gjort så jag fått en alldeles underbar födelsedag.

Nu ska jag strax gå och lägga mig så jag får min skönhetssömn. Det känns som om jag behöver det. Jag kommer nog somna ovaggad i dag. Och jag ska INTE somna i soffan igen…

God natt