Det blev inte så många timmars sömn i natt för jag orkade ta mig upp till vattengymnastiken i morse. Ett par tanter som går där hade varit lite oroliga då jag varit borta så länge men jag kunde lugna dom med att det mest varit kommunen som tagit min kraft. Väl hemma igen blev det frukost och sedan lite småplock av det sista i köket. Kvar blev en pappershög att gå igenom men jag var bara tvungen att sova en stund. Jag lät sängen stå nedfälld när jag gick hemifrån i dag för jag visste att jag skulle behöva den. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

När jag sovit klart tog jag itu med pappershögen och gissa vad jag hittade där! Pappret om att besiktiga bilen kommer ju alltid i så väldigt god tid att det är lätt att glömma bort det. Och det har jag gjort. Klantigt, klantigt, men bilen skulle varit besiktigad sista september och inte oktober som jag fått för mig. Jag antar att det är körförbud på bilen och att jag skulle få fina böter om jag kör med den och blir stoppad. Första tiden som var ledig var 15:e november. Jag bokade den tiden men hoppas så klart på att någon avbokar så jag får komma tidigare. Jag sitter nu och funderar på vad mer jag kan ha glömt. Inget allvarligt tror jag det skulle vara i alla fall. Det enda jag kommer på nu är att Lilian som skickade mig ett paket även skickat denna fina ängel. Den hängde jag direkt upp på kylskåpet så att det skulle bli min turängel som jag ser varje dag. Jag glömde helt enkelt bort att lägga fram den när jag tog bilden. Och din anteckningsbok ska jag skicka tillbaka. Jag förstod nästan att det blivit fel där. Verkar som du hade en bra resa i alla fall. Och jag var för nyfiken för att låta bli att läsa. Till er andra kan jag säga att det var inga smaskiga saker jag fick veta, utan korta notiser från en resa bara.

Det blev sedan en ganska vanlig dag med ett besök på Källan. På vägen dit mötte jag N på väg hem från skolan och det var något riktigt vackert som kom gående mot mig. Jag var bara tvungen att fota.

Vackra N i nya glasögon 

Jag blev kvar där ända till nio då bägge barnen inte skulle äta hemma i dag.  Vi satt i soffan och pratade och tittade på tv. Vid sju började jag bli riktigt trött och efter att dom retat mig lite orkade jag inte ens bry mig om att hålla ögonen öppna.  Dock så fortsatte dom att prata med mig ibland och då öppnade jag ögonen för att svara men blundade sen igen. Jag tar egentligen inte åt mig när dom pikar mig men det känns ändå inte helt bra. Det känns lite jobbigt att inte ha kontroll över kroppen. Sen är det pinsamt om det är någon där som inte känner mig och kanske undrar varför jag inte orkar vara vaken. Sen missar jag ju saker. Samtalen, tv:n, om dom spelar spel och sådant. Sedan rycker det i kroppen när jag håller på att somna. I dag höll jag tekoppen i händerna när jag ryckte till och byxorna blev blöta. Min kompis Sosso har ju en neurologisk skada efter det att hon som elvaåring blev påkörd av en bil. Hon har också stora problem med trötthet och har nu provat en medicin jag inte hittar i  www.fass.se , men heter Amantadin. Vet DU något om denna medicin? Vet DU om någon annan medicin mot trötthet? Jag skulle bli jätteglad om du vet något om detta och delar med dig för jag behöver det verkligen. Och om jag nu skulle bli beroende? Kan jag få lite kvalitet så gärna. Nu är klockan så där mycket igen så det är dags att sova innan jag bara skriver en massa nonsens.

God Natt