I dag gick jag upp redan vid 9-tiden.  La mig som vanligt en stund på balkongen. Fick efter ett tag samma konstiga smärta bak i ryggen som i går kväll. Fick stoppa i mig flera morfintabletter innan det gav med sig. Har nu i kväll ont igen. Om det inte är bättre i morgon får jag kontakta onkologen och höra vad jag ska göra. Blir så trött och slö när jag tar så mycket morfin. Jag tar 60 mg morgon och kväll och nu har jag fått fylla på med 60 mg till.

Jag sitter här och funderar på vad jag gjort i dag men kommer inte på något faktiskt. Nu i kväll har jag lagt upp mina auktoner på Tradera. Det tog sin tid kan jag säga. Jag började vi 18-tiden och blev klar strax efter elva. Puh! Vid nio-snåret blev det något fel och det gick inte att ladda upp bilder. Jag höll på att slita av mig det lilla hår jag har på huvudet. Men det gav resultat: ett bud på  99:- för mina Filippa K muggar och 9:- för min bikiniöverdel. Kul! Behöver lite pengar nu. Ska kanske köpa mig en lott sedan.

 

Mina Flippa K-muggar

M kom i dag för att beställa sina flygbljetter till Danmark. Han och en kompis ska på Roskildefestivalen. Han hade satt in 2.100:- på mitt konto och så gick biljetterna på 2.500:-. Han hade inte tänkt på att det tillkommer för bagaget. Så han kommer tillbaka i morgon igen för ett nytt försök. Jag hade själv inte mer än en femtiolapp på mitt konto så det var ju inte till mycket hjälp. Men jag erbjöd mig att laga middag till honom i morgon och det tackade han ja till. Bara trevligt.

Klockan är som vanligt mycket innan jag är färdig för kvällen. Jag ska bara läsa dom bloggar jag följer innan jag kryper till kojs. Till höger finns det länkar om du också vill kolla. Den enda jag gett min bloggadress till är min dotter. Om det är så att någon annan läser mina rader så får du gärna lämna en kommentar. Det räcker med ett hej bara. Så vet jag om jag når ut utanför mina väggar. Har inte riktigt vågat berätta för mina vänner och bekanta än. Jag visste ju inte riktigt  i början om jag ville fortsätta blogga. Sonen M sa: va töntigt att blogga. Sonen R tyckte att bloggare har inget eget liv! Va? Nä, jag fortsätter. Inte är jag väl så töntig?

God natt!