Jag har inte ens orkat logga in på bloggen för jag mår skit rent ut sagt. På bara ett par dagar har jag fått en enormt jobbig ledvärk i hela kroppen. Värst är knäna. Jag klarar inte av att gå ner på knä för det gör så sjukt ont och känns som om knäna är två fotbollar som spricker när som helst. Har svårt att gå ordentligt då jag inte har riktig styrsel på knäna. Känns som om de ska vika sig hela tiden. Vaknade i natt och gick på toa. Bara det är jobbigt för toan är för låg. Sista knycken innan jag landar på toan gör att det känns som om benen ska gå av. Jag var så slut när jag gick på toa i natt så jag fick krångla mig ner så jag satt på golvet. En halvtimme blev jag sittandes där för jag klarade inte av att resa mig. Och ingen av ungarna var hemma naturligtvis.

Jag har en riktigt jobbig värk i ländryggen och funderar på om det är njurarna som spökar. Trots att jag dricker mycket är urinen alldeles mörk som te när jag går på toa.

Jag mår även illa och har spytt. Inte kul alls.

Förkylningen och hostan håller i sig. Vaknar ibland till av att det rosslar i halsen.

Magkatarren ska vi inte prata om.

Tack gode gud för bilen. Det är för långt att gå till centrum. Knäna krasar vid varje steg. Ser mig framför mig med en rullator snart...

Jag lyckades ändå ta mig med bilen till centrum och fikade med Sosso, Jennifer och Therje. Det var så skönt att komma utanför dörren och vara lite social. Jag är glad som har så bra vänner.

Blodvärdena var bra i onsdag i alla fall så jag kunde få mitt cellgift. Nästa onsdag är jag "ledig" från behandlingen. Är dock möjligt att jag får träffa läkaren igen. Ingen vet riktigt varför jag fått denna ledvärk. Och vad de ska göra åt den. Morfinet biter inte något bra på ledvärken tyvärr. Tar lite Betapred (kortison) när jag vaknar och det hjälper lite, lite grann.

Usch, det här var ju ingen kul läsning inser jag. Men det är så det är och jag tar det dag för dag. Eller timme för timme.

Jag älskar era kommentarer och de peppar mig. Ska försöka uppdatera lite bättre men allt hänger på dagsformen.

EN STOR KRAM TILL ER ALLA!


God natt