Det blev en sovdag i dag. Ungarna är med kompisar så det blev ingen middag i dag. Blåsorna har börjat komma i vecken på fingrarna och gör det svårt att knyta händerna. Ännu svårare är det att få upp korkar. Magen bråkar och öronen gör ont. Mest skit alltså.


Lite suddig bild men i ledvecken börjar det bildas blåsor


Nu ska jag gå och lägga mig, före tolv. Ska bara smörja in händerna och fötterna ordentligt först.


Sen vill jag tacka så mycket för kommentarerna om hur jag skriver. Jag blir rörd till tårar eftersom jag inte ser det själv. Men självkänslan stiger ett snäpp och jag blir jätteglad. Därför är det så tråkigt med dessa korta trista inlägg. Men hellre det så ni vet att jag ändå är okej. Sen är det bra att kunna gå bakåt i bloggen och se hur jag mådde då.

Min favoritglass, ICA´s ispinnar, som jag lyckas få i mig när jag mår illa har helt plötsligt utgått ur sortimentet. En stor sorg må jag säga. Ska visa alla glasspinnar jag sparat någon dag. Min tanke var att göra något med dom. Kanske ni kan tipsa mig?

God natt