Jag vaknade av att telefonen ringde vid halv åtta. Jag undrade vem det var som ringde så tidigt men det var hyresvärden som ringde och sade att det skulle komma en elektriker och fixa proppskåpet. Jag frågade när han skulle komma och fick till svar att han kommer under förmiddagen. Bra tänkte jag, då kan jag lägga mig en stund till. Det tog bara en kvart så ringde elektrikern på dörren och det var bara att kliva upp. Han jobbade snabbt och det tog nog bara dryga kvarten innan han var klar. Eftersom jag tagit min medicin kunde jag inte gå och lägga mig igen utan satte på datorn för att se om pengarna från sos hade kommit in på kontot. Dom kom in i dag på eftermiddagen. Slappade sen i soffan med datorn. Jag gjorde en ansökan om 2.000:- för att göra något med barnen men trodde absolut inte jag skulle få något, men jag blev beviljad 1.400:-! Helt otroligt och jag blev jätteglad. Jag har ju inte haft råd att åka på semester med barnen sedan jag fick bidrag från cancerfonden -05. Vi åkte då till Marocko en vecka. Det var jättemysigt och jag har möjligheten att söka bidrag igen. Det skulle vara skönt att åka iväg i höst till något varmt ställe. Så jag tackar igen alla som skänker pengar till Cancerfonden och andra fonder. Pengarna gör verkligen nytta. Jag tycker att ta pendeltåget in till Stockholm är dyrt och det har jag inte råd att göra så ofta. Tråkigt tycker jag för det finns mycket att se och många affärer. Nästa helg är det dock Prideparaden och då ska jag och några vänner åka in till stan och kolla. Vi var där förra året och då tog vi med grillad kyckling och sallad och hade picknick. Det blir nog något liknande i år.

När väl pengarna kommit in på kontot åkte jag till centrum och gick till Källan och fikade. Det finns en riktigt ordentlig fläkt där och det var riktigt behagligt där. Jag for sedan och hämtade ett till Traderafynd jag gjort. Jag hade tidigare en golvlampa med en läslampa på från Ikea men jag fick kasta den när den gick sönder. Den var så bra att ha när jag låg i soffan och läste. Hittade en likadan på Tradera och fick den för 16:- Den ligger dock kvar i bilen för jag fick inte med den upp för jag hade, förutom maten och toapappret, något som gjorde hela min dag. Jag håller ju på med scrapbooking och funderade på om man kunde ta några tapetprover från färgaffären men dom har inte det längre. Jag frågade om dom hade något annat inne än de ljusa tapetrullar som fanns inne men det hade dom inte. Då frågade tjejen vad jag skulle tapetsera. Jag sa att jag höll på med scrapbooking och bara ville ha småbitar. Vet ni vad hon säger? Åh, följ med ut på lagret så ska du få pärmar med utgågna tapeter. Ni vet sådana pärmar med prover. Du får ta så många du vill för vi kastar dom annars. Gissa om jag var i sjunde himmlen. Jag orkade bara bära sex stycken och det var säkert tio stycken kvar, men dom kunde jag hämta en annan dag. Sååå himla glad blev jag. Tusen tusen tack!

Så fina mönster!

Tänk vad man kan göra med dessa tapeter. Klä askar, göra kuvert, stansa ut bokstäver, ja bara fantasin sätter gränser. Jag är mer glad i dag än jag var ledsen i går. Jag är fortfarande ledsen att cykeln blivit stulen men jag blev så himla glad när jag fick alla dessa pärmar av tjejen i dag. Nu närjag har fått pengar känner jag mig rik och ska nog köpa med mig fikabröd när jag hämtar de andra pärmarna.

Det kom en pytteliten regnskur i dag men annars har det varit lika varmt i dag. Ni skulle sett mig när jag handlat klart och varit på färgaffären. Nu var det inte som jag kommit ut ur duschen utan som om jag klivit ur badet. Jag var sjöblöt. Till och med sonen som fick komma ner till bilen och hjälpa mig och bära reagerade på hur jag såg ut. Jag tror jag ska dansa regndansen i morgon och om jag ska orka det måste jag gå och lägga mig nu. Jag avslutar i dag med dessa tänkvärda ord. Och det är klart roligare att vara glad än ledsen.

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

God natt