I dag har det inte hänt mycket. Var till Källan en kort stund men gick tidigt då R faktiskt skulle äta middag hemma. Det blev laxpudding, färdigmat från frysen. Och den fick klart godkänt då den smakade mycket lax.

Jag gick in på Hemtex och försökte köpa två likadana örngott till men de var ju inte rea på dem. Tjejen som tog betalt i går gjorde alltså fel. Nu har jag strukit de jag köpte i går och det blev jättefint.

Nu behövs bara en ny soffa

Drömmen är att köpa en tvåsitssoffa från Ikea, Ektorp. Jag får bara plats med en soffa som är max 180 cm lång. Ofta är sofforna alldeles för små eller så är de för stora. Ektorp-soffan skulle dock passa perfekt. Det blir att försöka spara till den. I vitt kostar den 2.500:- och det är faktiskt ganska överkomligt. Ja, drömmar måste man ha.

Det har varit så skönt denna vecka att slippa behandlingar, provtagningar och sådant. Inga tider att passa. Men nästa vecka drar det igång igen. Provtagning, behandling och tandläkaren. Och tidigt måste jag gå upp också. Men det är nästa vecka, nu ska jag njuta av helgen innan allt drar igång.

I morgon blir N myndig. Hon är ju dock uppe i Jämtland hos farmor så det blir ett telefonsamtal. Ett kort har jag skickat och hoppas det kommer fram i morgon. Fira henne får vi göra när hon kommit hem igen. Så från i morgon är alla mina tre underbara barn inte barn längre utan myndiga. Ändå känns det inte som det var länge sedan de tryggt låg i min famn. Fast det märks på mitt hår. Håret är nu nästan en centimeter långt och mest vitt. I morgon åker hårfärgningen i. Det gäller att njuta av håret så länge jag får ha det kvar.

Hoppas att ni njuter av värme och ledighet. Det skulle visst bli regn i morgon och det ser jag fram emot. Det gör nog alla växter i naturen också.

God natt