Det blir ett lika trist inlägg i dag också. Är bara trött, trött, trött. Vaknade till vid sjutiden och var uppe en stund. La mig igen och vaknade vid tolv. Blir lika snopen varje gång jag har sådana här tråkdagar. Hux flux är det sen kväll och jag undrar var dagen tagit vägen. Har bara läst lite och surfat runt på nätet lite. Naturligtvis har jag spenderat lite av mina födelsedagspengar på Tradera. Vid ett tillfälle då jag varit på cellgiftsbehandling och satt och väntade på sjuktaxin hittade jag några fina muggar i sjukhusentrén. Jag hade nyss fått pengar och belönade mig med att köpa två stycken. Om jag minns rätt kostade dom 99:- styck och aldrig förr har jag köpt så dyra muggar. Men då var jag värd dom. Nu hittade jag dessa muggar på Tradera och jag kunde inte låta bli att köpa fyra till. 129:- fick jag ge för alla. Dock tillkommer frakten och jag gissar på att den blir runt femtiolappen. Dom är handmålade och mycket sköna att dricka te ur och det blir det ett gäng koppar av varje dag.

Så fina muggar (bild lånad från Tradera av Satu/loislane38)

Besök gärna hennes auktioner på Tradera loislane38 

Hon säljer mycket fina saker. Klicka bara på hennes namn så kommer du dit. Absolut värt ett besök.

Jag vann även två julljusstakar och en korg för 1:-

.

Det ska pyntas för fullt till jul

Lotta och hennes kille Gunnar följer med mig till Akademiska i Uppsala i morgon. Gunnar lär säkert spendera tiden i Uppsala centrum men Lotta följer med mig på behandlingen. Hon skulle ta med sig något spel som vi kan spela. Hon har följt med mig flera gånger förut och det är alltid skönt med sällskap. Hon om någon kan ju också bekräfta min trötthet om de nu skulle tveka över det. Jag känner mig väldigt kluven inför morgondagen. Jag vill helst slippa behandling men jag vet ju att jag behöver den. Jag vill inte bli tröttare men jag hoppas samtidigt att jag får någon medicin utskrivet mot tröttheten. Jag vill helst ligga kvar i sängen men vi tänkte besöka Ikea i morgon. Och vem kan motstå Ikea? Kanske blir det ytterligare något julpynt. Nu ska jag smörja in mig med lite brun utan sol och på så sätt åtminstone se lite piggare ut. Jag använder en servett som är svindyr, men riktigt bra. Det blir aldrig flammigt eller konstigt utan det har alltid blivit bra.

Sista servetten. Dags att köpa nya.

Nu ska jag prova pepparkakorna jag fick av syrran tillsammans med en kopp te i den fina muggen.

Pepparkakor är beroendeframkallande

Jag avslutar med en bild på katterna. Jag har en liten frys på balkongen och kollade lite snabbt i den när jag skulle laga middag i dag. Snabbt som attan smet de ut utan att jag märkte något. Sekunderna senare ville de in och krafsade förtvivlat på dörren. Jag passade på att ta en bild på dem innan jag släppte in dem.

Det är ruggigt ute

Jag hoppas ni har haft en bra dag och jag önskar er en:

God natt