Jag behöver väl knappast nämna längre vilken tid jag går upp. Det verkar ändå vara så att jag behöver mycket sömn och det är väl bara att acceptera. De borde ju bli vattengymnastik i morgon men badhuset är helt stängt denna vecka. Jag hade sett fel och trodde att det var stängt midsommarveckan. Saknar verkligen vattengympan och jag är en alldeles för stor badkruka för att bada ute.

Jag har slarvat med att vattna blommorna på balkongen och dom såg rätt ledsna ut. Men när jag vattnat dom rejält så blev detta belöningen:

Massor av blommor

Från början halvvissna blommor köpta till fyndpris

Tre stycken av dom som budat på mina Traderaauktioner hade till i dag betalat in pengar. Två saker var bara att lägga på lådan och den tredje har jag bokat frakt till hos Schenker och den får jag posta i morgon för jag måste gå till biblioteket för att skriva ut fraktsedeln. Jag har en skrivare hemma men den går inte att koppla in på den bärbara datorn. Den stationära datorn har fått något virus i sig så den går inte att använda. Min dotters pojkvän H är jätteduktig med datorer och jag ska be honom att kolla på den och se om han får igång den.

I dag kom min boendestödjare Stefan för Martin hade tagit ut en dag ledigt. Stefan kom utan bilen för Martin hade glömt att säga det till honom. Han gick dock för att hämta bilen och vi kom i väg till City Gross i Uppsala. På grund av detta hade vi inte så mycket tid på oss så vi hann inte gå igenom hela butiken. Kött hittade jag dock, riktigt fint naturbeteskött. Det brukar vara riktigt dyrt men hittade både stek och grytbitar till ett pris av 99-109:-/kilot. Riktigt fynd!

5 paket naturkött, kotletter, minutbiff och 2 st kycklingar

Jag tycker butiken verkar vara riktigt fräsch så jag bokade bilen till nästa måndag för ett nytt besök.

Stora badlakan i en härlig rosa färg för 49:- styck

Fin muffinsform i silikon med hjärtan

Det har varit en riktigt bra dag i dag trots att jag inte gjort så mycket. Ända tills jag betalade mina räkningar nu i kväll. Jag hade en tandläkarräkning på 1295:- som jag skulle betalat förra månaden men väntat med. Det var ju bara att betala och se glad ut. Blir lite snålt denna månad också. Tur att det gick så bra att sälja på Tradera. Ungarnas present är ju räddad. Har köpt lite småsaker till dom förra och förrförra månaden som dom ska få också.

Tempen har sjunkit i dag och stannade på 37,5. Det har märkts då jag mått riktigt bra i dag. Lotta var här och lånade min bil. Trots att vi var och handlade innan midsommar behövde hon fylla på förråden med mera mat. Hon lånar bilen ibland och det är helt okej. Förut när jag inte mådde så bra körde hon alltid och följde med mig på läkarbesök och behandlingar som tog flera timmar. Nu har hon börjat jobba och jag har ju inga mer behandlingar inplanerade så nu åker jag själv när det behövs. Vi bestämde att vi ska ses i morgon och gå en sväng till källan. Det är öppet till klockan 19.00 på tisdagar och ibland lagar vi middag tillsammans och ibland kollar vi på film. Ungarna är hos mig denna vecka så i morgon blir det middag hemma. N frågade vad vi skulle äta i morgon när hon öppnade kylen. När hon tittat i kylen så sa hon -kött! Så, jo det blir kött i morgon. Ica hade erbjudande om billig pommes frites så det tänkte jag köpa. Jag brukar annars göra klyftpotatis i ugnen och det gillar ungarna.

Jag tror jag lagt in för mycket bilder för det ryms inte fler ord tvärr.

Jag avslutar dagen med dessa ord:

Definitionen av vansinne är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig olika resltat.

God natt