Jösses vad skönt det var i dag när jag fått duscha, smörja in min torra hud, satt på mig lite parfym och tagit på mig rena kläder. Jag har ju mer eller mindre levt i morgonrocken ett tag nu. Och bara komma utomhus kändes underbart. Jag var bara tvungen att ta mig ut i dag så jag bestämde med Pernilla att jag skulle möta henne klockan fyra i dag. Och äntligen fick jag ett ansikte till namnet. Det blev dock inte den aha-upplevelse jag trodde det skulle bli. Anledningen var att hon brukar jobba i kassan och jag tar ju alltid en scanning-apparat när jag handlar så jag brukar inte se henne. Men det var trevligt att få träffas. Hon är bara något år yngre än mig men N sa att hon var ca. 30 år. Och det uppskattades. Och då brukar ändå barnen säga att jag inte ser ut att vara 40 år. Så det var en komplimang från N. Och tack än en gång för alla tidningar!

När jag stod där och väntade pratade jag med en annan tjej som jobbar där.  Hon är kompis till en av mina tidigare arbetskamrater och vi brukar prata lite om vi stöter på varandra. Nu visade det sig att hon precis rensat bland sina och mannens tidningar så hon skulle spara dom åt mig. Dels veckotidningar men även historietidningar och sådana tidningar gillar jag skarpt. Så nu kommer jag ha mycket läsning hemma. Helt underbart!

När jag handlat klart och skulle bära ut tidningarna och maten till bilen kändes det som jag tagit mig vatten över huvudet. Var helt slut men tog mig hem ordentligt. Lyckades få i mig lite drygt en halv färdigrätt och la mig och läste en av tidningarna. Då kom N förbi för att hämta lite saker. Hade svårt att hålla mig vaken när hon var här. Sen hann jag nog läsa i en halvtimme innan jag tvärslocknade i soffan. Känner att jag är långt ifrån frisk och har varit trött hela kvällen.

Jag har ju läst John Ajvide Lindqvist´s böcker och gillade dom mycket. Har dock inte sett någon av filmerna baserade på hans böcker så jag blev glad när jag såg att Låt den den rätte komma in visades på ettan klockan åtta i kväll.  Hann nog bara se en kvart innan jag somnade igen och jag vaknade lagom till slutet. Jag tror nog att böckerna är bäst men jag ska försöka se filmen en gång till.

Klockan är nu tre och anledningen till att jag inte lagt mig än är att R har varit ute och åkt bil med några kompisar. Här regnar det så väglaget är inte det bästa och jag ville veta att han är hemma ordentligt innan jag lägger mig. Han sover hos sin pappa i dag, men hans pappa är inte hemma i kväll så då håller jag koll. Och han är nu tryggt hemma så det blir sängen nästa.

God natt