Jag har sovit av och till i soffan i dag. Födelsedagen sätter fortfarande sina spår efter sig med trötthet. Jag har inte gjort många knop i dag utan har bara tagit det lugnt. Har gjort några tomtar med stansmaskinen och de blev rätt fina faktiskt. Tänkte använda dem när jag gör julkort.

Söta tomtar

Allt går så trögt när jag är så trött. Inte blir det bättre av att jag vänder på dygnet heller. Sängen har stått nedbäddad hela dagen och jag måste se till att komma i säng i tid.

På måndag är det dags att börja med cellgifterna igen. Det är inget jag ser fram emot direkt. Men jag ska ta upp att jag behöver någon medicin mot tröttheten. Jag har kontakt med en bloggare vars man (som också har cancer) diskuterat trötthet med sin läkare. Den medicin de pratat om är samma man får när man har narkolepsi. Det är ju det jag varit inne på förut. Alternativet skulle annars vara att byta mina Dolcontin mot något annat. Men de är väl också baserade på morfin så jag tror ju inte det skulle hjälpa. Nästa helg lär jag nog tillbringa i sängen om det blir som det brukar efter cellgifterna. Samma dag och dagen efter är jag ofta lite speedad av kortisonet men sen kommer tröttheten. Och jag vill inte vara så jädrans trött längre. Ja, så mycket mer än så här hade jag inte att skriva om i dag så jag önskar er alla en:

God natt