I dag for Lotta och jag till Enköping. En annan vän, Bettanne, skulle ha följt med men jag fick inte tag på henne innan vi åkte. Först for vi till den härliga scrapbookingaffären. Jag kollade på stansar till min nya maskin men dom är ganska dyra och det blir oftast billigast att köpa dom viaTradera. Jag hittade dock ett par olika stämplar för 10:- st och ett block med underbara papper. Om man köper papper löst, ett och ett, så kostar dom mellan 8-15:-/st. Jag tycker det är lite dyrt och man tjänar ofta på att köpa ett block med flera papper. Jag fick 18 papper för 100:- och det blir 5,50:-/st. Även papper blir billigare att köpa via Tradera. Sen blev det fyra pennor.

Underbart papper

Fina blommor

Efter det åkte vi till Willys och köpte bl.a. kattsand. Den är mycket billigare där så det lönar sig att köpa några påsar. Det blev ett paket kotletter som blir middag i morgon och ett paket kyckling som blir gryta på söndag. I dag har jag knappt ätit något trots att det var lite svalare i dag.

I dag for jag till Skokloster igen och nu hade avin kommit så jag har hämtat ut min Epic. Jag kände mig som ett barn på julafton och var bara tvungen att prova den. Och det blev jättefina bokstäver.

Min efterlängtade stansmaskin Epic Six

Bokstäverna blev jättefina

Nu känns det som om jag har laddat för hösten med scrapgrejor. Fast jag vill ju inte att sommaren ska ta slut ännu. Jag skulle också behöva organisera om förvaringen på något bra sätt. Jag har inte så mycket utrymme i skåpen i vardagsrummet så nu står allting framme i skokartonger och plastlådor. Jag skulle behöva ett skåp på hjul så det går att rulla undan. Jag får försöka tänka ut någon bra lösning. 

Jag håller nu på att somna så jag avslutar här. Hade inte några bra ord att dela med mig av i dag men ska nog hitta något till i morgon.

God natt