Trött, trött, trött. Men det var ju väntat att jag skulle däcka lagom till helgen. Var dock till Källan i går och fikade och det var skönt att komma ut. Tycker ändå att jag höll mig pigg efter behandlingen i tisdags. Optimistisk som jag är hoppades jag på att göra ett besök hos äldsta sonen för en middag men så har det inte blivit. Jobbar intensivt med att vända tillbaka dygnet, men det är svårt när jag somnar i soffan på kvällarna. Men skam den som ger sig. Tänkte ägna helgen åt att vila och sova mycket. Har läst flera veckotidningar och det är perfekt att läsa några sidor åt gången.

Dressman har haft så bra priser på byxor och tröjor att jag och R var där och handlade i dag. Jobbigt som tusan men billigt blev det. Byxor och tröjor för hundralappen styck. Han sliter något enormt på sina kläder och byxorna håller inte länge. Jag hade inte mycket pengar kvar men med löfte om att hans pappa skjuter till när han får lön och R´s egna sparade pengar (som han klart får tillbaka när sjukpenningen kommer) blev det ändå ett välkommet tillskott i hans garderob. Hoppas bara att något av de bra priserna är kvar när lönen kommer. Lindex skyltade med att alla toppar, oavsett tidigare pris, såldes för 50:- styck. Men det var bara att blunda och gå förbi. Varken kroppen eller plånboken tillät något besök.

Förhoppningsvis orkar jag mig ut för att träffa Sosso över en fika i morgon. Det är i alla fall min plan. Och vad jag vill. Men sen om viljan och orken säger samma sak i morgon återstår att se. Tempen ligger just nu strax över 38 grader. Någon ny förkylning vill jag inte ha så helgen blir fortsatt lugn. Längtar till söndag då min syster kommer med kardemummakaka. Hon är duktig som sjutton att baka just kardemummakaka så det önskade jag mig. Nu blir det en kopp te innan jag kryper ner i sängen och tittar på tv4 fakta tills jag somnar.

God natt