Jag somnar till gång på gång när jag skriver det här. Jag vaknade tidigt och gick upp redan vid nio. Sen fick jag jättemycket gjort och det är förberett för hemtjänsten som kommer på torsdag. R hade ju läkartid i fredags som vi missade och jag blev uppringd av en sköterska som ordnade en ny tid redan i dag klockan två. Trodde att det skulle bli svårt att jaga rätt på honom så att han skulle hinna hit men det var inga problem. Och läkarbesöket gick bra. Vi hade ju pratat om att byta medicin och det var läkaren också inne på. R som inte har en gnutta överflödigt fett har ändå tappat fem kilo på sista tiden och till och med läkaren såg det. Jag tror och hoppas att han mår bättre snart för det är jobbigt som mamma att stå bredvid och bara se på. Nu pratar vi väldigt mycket och han känner stödet från min sida men det gör ont i en när inte barnen mår bra. Jag har ju själv varit djupt deprimerad och så långt ner på botten som det bara är möjligt. Och när man är där så är det svårt att tro att man någonsin ska må bra och vara glad igen. Det är också en sådan där sak som är svårt att förstå om man inte varit där själv. Det spelar ingen roll hur många kragar man har, man får ändå inte tag i dom så man kan dra sig upp när det behövs.

När vi varit hos läkaren gick vi förbi apoteket och hämtade ut nya medicinen och R tog sedan bussen till Skokloster. Själv for jag till glasmästaren för att hämta plexiglaset jag beställde i går.

100:- för en bit plast!

Hutlöst, men om den fyller sin funktion så får det väl vara värt det.

Den sprack i bitar på första försöket.

Förbannades skit säger jag bara. 100:- rätt åt skogen. Det kändes så bra och jag litade ju på rådet jag fick. Av en försäljare till råga på allt. Hon skulle väl hellre sälja sina egna saker än rekommendera något annat om det inte var bra. Om det är någon där ute som läser detta och har något bättre tips mottar jag gärna det. Eller om du vet var jag köper en ny originalplatta till min Epic 6.

När jag hämtat ut plattan blev det bråttom till vattengymnastiken och jag kom ner i bassängen i precis sista minuten. Det var en massa nya ansikten och jag trodde först att jag tagit fel på tid eller dag men det var rätt. Träffade en tjej som jag pluggat med på komvux för länge sedan som också jobbat som assistent till en kille som går på källan. Hon är dryga tjugo år och tyckte det var kul med någon som är ung .bland alla tanter. Tack för dom orden.                         Jag stannade inte tiden ut på vattengymnastiken utan gick innan jag flutit runt eftersom det var scrapkurs på Källan. Jag har börjat på ett halloweenkort i dag och vet ni att man kan använda gelatinblad till att göra fönster på kort? Jättehäftigt tycker jag. Jag blev kvar på Källan till sju och gick sedan för att ta ut pengarna jag lånat av Lotta. Passade på att gå på Ica när jag ändå var i centrum. N använder ju sådan där mineral foundation och dom hade sänkt dom från 165:- till 82:-.

Hon blev jätteglad när jag ringde och frågade vilken färg jag skulle köpa.

Det börjar bli säsong för clementiner nu så jag köpte några stycken. Dom var ganska okej men ingenting slår de man köper på plats i Marocko. Jag var ju där med barnen för några år sedan tack vare cancerfonden och all frukt är godare där. Bananerna sitter kvar på stockarna och är underbart goda. Skulle gärna åka tillbaka dit igen. 

Om man bortser från den där (här skrev jag en massa fula tecken som inte går att publicera tydligen) plastskivan så har jag haft en jättebra dag i dag. Jag har fått ordning här hemma, varit på vattengymnastiken som är så härlig och kommit igång med scrappandet. Det känns så skönt att jag kan söka det där extra studiestödet. Jag har ju visserligen inte fått det godkänt än men det borde ju inte bli några problem. Det blir visserligen 400:- mindre varje månad men det känns inte som den värsta katastrofen. Visst, det är fortfarande lite pengar, men jag får dra in på något annat. Det är väl bara maten som det går att dra in på, så nu får jag tänka till en extra gång när jag handlar. Jag är glad att jag hittat City Gross där jag kan köpa kött och sådant billigt. Nä, nu är jag så trött att ögonen går i kors på mig så jag måste avsluta här och önska er alla en:

God natt