Mycket riktigt straffade sig gårdagens envishet. Har mått skit helt enkelt. Kände mig lite bättre på eftermiddagen så jag for till Willys för att handla det nödvändigaste. Barnen fick beställa mat ur färdigmatmenyn och det blev lövbiff med kroketter. Måste dock säga att det luktade väldigt gott från micron. Själv har jag i omgångar lyckats få i mig en hel portion oxjärpar med minirösti. Den är också helt okej för att vara färdigmat. I övrigt blev det glass, pepparkakor (R med vänner åt ju upp dom som fanns), chokladask (tog bara den vita), apelsiner, plommon och ost.

Väl hemma började jag må sjukt dåligt. Det är svårt att förklara men det händer efter varje behandling. Det är som om en JÄTTEtyngd läggs över kroppen och jag blir helt matt. Samtidigt är det jättesvårt att ligga still och jag får kämpa för att inte börja hyperventilera. Det som behövs är en stunds vila eller sömn för att det ska gå över. Det är fruktansvärt obehagligt och jag mår nog hellre illa. Det brukar komma på dag tre efter behandlingen så jag trodde jag skulle slippa det den här gången. Det brukar komma fler attacker så jag skriver nu och lägger mig sedan och väntar på nästa anfall. Fast först en kopp av saffransteét. Och kramas med barnen. DET är mysigt mitt i allt elände. Hoppas ni andra har haft en bra dag. Och tack för alla kramar. Älskar att kramas!

God natt