Jag kom upp ganska hyfsat i dag. Vid tio ringde sjukgymnasten och sade att på torsdag den 2:a september börjar vattengymnastiken igen. Jag har ju inte varit där speciellt många gånger men ska verkligen försöka gå varje måndag och torsdag. Det är ju så skönt efteråt och det är bra om jag kan stärka ryggen.

Jag var upp till Källan en sväng och tog en fika. Träffade Palfi där. Ska ta mig förbi honom på en fika snart. Jag handlade lite på Ica inan jag for hem.

Jag använde boendestödstiden i dag till att åka till skroten med mina två skrotfärdiga stolar. Jag hittade ett par helt nya ballerinaskor till N där, men det var tveksamt om hon ville ha dom. Man såg på sulan att ingen gått ute med dom och dom såg helt nya ut. Jag spar dom bland sommarskorna till nästa år så får vi se.

Jag hade tänkt göra spagetti och köttfärssås till middag i dag men R skulle till Skokloster så det blev bara N och jag till middag och hon ville hellre ha korvstroganoff. Hon fick då gå till Ica och köpa korv. Jag är trött i dag och febern ligger på 38,3-38.5 och vill inte riktigt ge med sig. Jag måste nog kontakta onkologen i morgon och höra om jag ska ta några prover eller nåt. Behöver få lite energi nu. Jag har varit sjuk i en och en halv vecka nu och det räcker. Det kanske behövs penicillin. Ont i ryggen har jag också. Bara gnäll just nu. Jag är inte förkyld men jag har små sår i näsan och jag tror det är en biverkan av mina mediciner. Det svider och är irriterande. Blä, blä, blä. Nu ska jag dricka upp mitt te och komma i säng tidigt för en gångs skull. Så slipper ni läsa mer gnäll också. Har nog lite magknip också när jag tänker efter.

Nä, ha det så gott! Nya tag i morgon!

God natt