Jag kom ju hem vid 01.40 tiden då vi varit på pride i fredags. Det var så otroligt kul och trevligt så jag visste att jag skulle få ordentligt ont dagen efter.

Jag skrev ju ett kort inlägg på bloggen och skulle bara dricka en kopp te och lösa lite korsord som jag fastnat för nu, innan jag skulle sova. Jag satte mig vid spisen i min kontorsstol. Jag hann dricka upp mitt te i alla fall. Kan tänka mig att klockan var strax efter två. Då somnar jag helt sonika där i kontorsstolen. Och jag vaknar inte förrän klockan nio på morgonen! Minst sex timmar sov jag i denna kontorsstol! Då är man trött...

Konstigt att jag hade ont... Var så stel och hade fruktansvärt ont i hela ryggen och speciell höfterna. Ytterligare en dag senare mådde jag verkligen dåligt. Minst två dagar behövs innan jag blir människa igen. Jag behövde denna gång mer än två dagar för återhämtning Sen några dagar har jag haft ett riktigt magknip som är jättejobbigt. Man undrar ju lite om det har med cancern att göra. Nästa vecka är det dax för de feta sprutorna igen. Och prover tas ju innan. Har det inte gått över tills dess så får jag ta upp det då.

Jag är så avundsjuk på min dotter N. Kolla på bilden så ser ni en superfin och vacker tatuering. Passar N perfekt. Killen som tatuerade gjorde den på frihand. Jag ska ta och fylla i mitt lilla hjärta jag har tatuerat på handen.


Fin va?

Jag har ju varit dålig på att uppdatera bloggen de senaste dagarna och det beror på att jag mått ganska dåligt. Har i princip bara varit hemma och tittat mycket på tv och löst korsord. Jag visade N hur man gör och hon fick en tidning med buslätta korsord. Hon fastnade direkt så jag ska köpa några tidningar till. Korsord tycker jag är kul att lösa (om de inte är för svåra) och sedan är det bra hjärngympa.

Jag fick frågan om det är okej att länka till min blogg och det får ni gärna göra.

Vad det gäller loftsängen jag vill bli av med så verkade det som om min kompis brorsa, han bor här i Bålsta, ville ha den. Ska kolla igen med honom, om han verkligen vill ha den. Jag ska kolla upp vad den heter, för jag hittade den inte på ikea.se. Den är i grå metall med en stege. 90 cm bred. Det finns lätt plats för ett skrivbord eller en soffa under. Nu måste jag och R rensa hans rum innan den ens går att montera ner. Hoppas att vi ska kunna fixa rensningen under nästa vecka.

Nu börjar ögonlocken på att trilla igen och då är det dax för sängen.

God natt