Ja, helt otroligt förälskad är jag. Det hade väl varit trevligt om det var i en snygg, rar och kramgo kille, men det är det inte. Ärtan, M och M´s lilla goa valp är det som får mina känslor att svalla. Jag har nu varit hundvakt två förmiddagar, senast i dag. Ärtan är den goaste och sötaste hund jag någonsin träffat och det kan jag säga trots att min mamma under flera år födde upp taxar. Ärtan får mitt hjärta att svälla. Eftersom hon är så liten så sover hon ju en hel del. Och då ligger hon i min famn när jag ligger i soffan och läser. Och sover jag också för den delen.

Jag har nu lyckats med att helt vända på dygnet och somnar oftast inte förrän vid fem, sextiden på morgonen. Bad dock om om lite starkare sömntabletter som jag kan ta under en kur på en vecka eller så. I går så somnade jag faktiskt hyfsat i tid och klev upp vid åtta i morse. Och jag har inte sovit något under dagen, så jag hoppas på att det ska fungera att vända tillbaka dygnet nu.

Jag hade de två underbara kvinnorna från hemtjänsten här i dag och jag har slitit som en hund med att få ordning här hemma. Och så här fint har jag inte haft det under det senaste halvåret. Jag har strukit kläder, rensat i garderoben så allt som finns där passar. Har ju lyckats gå upp några kilon tyvärr. Balkongen börjar också arta sig och julgranen och de mesta av barren är borta. Även några blommor har jag planterat. De blommor som jag har inne och som dog för några månader sedan har också blivit utbytta. Men det kostade på att göra så mycket. Har så förtvivlat ont i ryggen och det känns som om den ska gå av vilken sekund som helst. Men vad jag njuter av att det blev så fint här hemma.

Jag var förbi djuraffären och köpte lite tuggben och leksaker till Ärtan och katterna. Katterna, och speciellt Hilda, uppskattade leksakerna och for som en guttaperka genom lägenheten. Ett besök på Källan blev det också och där träffade jag Sosso som jag inte sett på länge. Hela dagen har bara flutit på och jag känner mig så där otroligt nöjd och glad. Vi bestämde att vi skulle kolla på melodifestivalen tillsammans när det är dax för den. Saknar våra filmkvällar vi ofta hade förut. Sosso och några kompisar har planerat en utekväll inom snar framtid och jag hoppas verkligen att jag orkar följa med ut. Måste säga att solen och de ljusa dagarna verkligen gör nytta för humöret. 

Något som också gjorde att mitt humör steg var ett samtal jag fick. Undrens tid är inte förbi tydligen. Min handläggare på soc kom på bättre tankar (efter samtal med hans chef visserligen) och ringde mig i dag och meddelade att de godkänner mitt utlägg för peruken! Ska leta upp något bra ställe och rita ett kors i taket. Jag hade ju tänkt ta kontakt med reportern som skrev om mig förut och berätta om att de inte ansåg att få bära peruk räknas som skälig levnadsstandard. Nu låter jag det vara, men jag tänker ändå skriva ett brev till högsta chefen på kommunen. Jag har nog med alla överklaganden som måste skrivas som det är ändå.

Nu känner jag att sömntabletten börjar verka så det är lika bra att krypa till sängs nu så jag inte somnar i soffan. Dagen i dag har varit helt underbar och det är så häftigt när allt bara blir så bra. Tror nog att jag kommer sova som en stock i natt.

Tack igen för att ni har tålamod med min bedrövligt dåliga uppdatering. Jag SKA försöka skärpa mig på den biten. Fast de dagar jag inte skriver något har det för det mesta inte hänt något alls som är värt att berätta om. Men som sagt, jag ska försöka skärpa mig på den biten. Jag hoppas att ni också har haft en bra dag i dag. I morgon blir det ett besök till Enköping för träff med läkaren som håller i N´s utredning. Ska också försöka få på sommardäcken på bilen då jag inte har fixat det ännu. Jag har även dubbar på vinterdäcken och det är nog inte så populärt om jag blir stoppad av polisen.

Jag avslutar denna underbara dag med att önska er alla en riktigt

God natt