Sov lite dåligt i natt och vaknade till flera gånger. Det resulterade i att jag sov ända tills jag blev väckt av ett sms vid halv ett. Tänkte då att jag skulle orka med att gå till vattengymnastiken vid tre. Men jag blev så trött igen efter någon timme att jag struntade i det. Vid fyratiden var jag tvungen att lägga mig i sängen för att sova. Ställde alarmet på en och en halv timme och somnade nästan på en gång och sov sedan som en stock. Vaknade inte ens av att posten kom.

Och med posten kom beslutet från soc. Hade skickat med kvittot på peruken i ansökan och den räknas ju som hjälpmedel (precis som proteser och annat) och man betalar en egenavgift på 300:-. Tror ni inte att jag fick avslag på det?  Det är alltså inte rimlig levnadsstandard att få använda peruk när man som cancersjuk blir behandlad med cellgifter som gör att man tappar håret!!! Jag fick ersättning för den förra peruken. Men som jag sagt tidigare, alla handläggare gör olika. Trots att det inte ska vara så.

NU FÅR DET FAN I MIG BLI SLUT PÅ DESSA TRAKASSERIER!

Det blir till att skriva ett nytt brev till Tomas Brandell, högsta kommunchefen. Och en ny kontakt med reportern jag träffade sist. Nu har ju breven från Förvaltningsrätten börjat komma också. Det är ju månader sedan jag överklagade för första gången, så de jobbar ju inte speciellt snabbt. Men det innebär att jag nu måste skriva minst två överklaganden per månad, oftast tre stycken. Förutom den vanliga ansökan som måste in under en begränsad tid. Jag är så jävla less på soc att jag känner för att slita mitt hår. Tur är väl då att jag inget hår har att slita. Jag blev så jävla arg, ledsen och besviken på hur jag blir behandlad. Det tog tid innan jag lugnade ner mig och kunde sluta tänk på det. Måste ringa handläggaren i morgon och prata med honom.

Är det någon som kan avvara ett frimärke, ett kort och lite tid så letar jag gärna upp adressen till soc avdelning på kommunhuset. De skiter ju fullständigt i mig och vad jag säger och jag kan inte få dem att förstå. Hade jag inte varit så beroende av pengarna hade jag gått dit och bett dem far åt helvete. Men jag måste tyvärr snällt ställa mig på knä och be om hjälp. Varje månad.

Ja, det blev en seg hemmadag i dag, men i morgon tänkte jag ta mig ut och gå till biblioteket och gå en sväng till Källan. Måste ju skriva en ny överklagan och jag har ju varken word eller skrivare hemma. Sen måste jag boka tid för att byta till sommardäck. Glömde helt bort att fixa det i dag i min upprördhet. Hoppas att ni andra haft en fin och bra dag.

God natt