Jag har ett lite knepigt sovmönster just nu. Ibland sover jag från ett-tiden på natten till ett, två-tiden på dagen utan problem. Sen finns det dagar jag vaknar vid fem-tiden på morgonen. Det bästa vore ju att sova 8-9 timmar varje natt i stället för att hålla på så här. Jag ska börja ställa klockan igen och verkligen försöka kliva upp när den ringer så dagarna blir ganska jämna. Förut kunde jag sova på dagarna men försöker att undvika det nu. Det händer dock ibland (ganska ofta) att jag somnar när jag läser. Jag ställer klockan på 10.00 i morgon så får vi se.

Vid 13.00 skulle vi ju till Ruben för att tatuera oss. Jag hade ju min boendestödstid att passa så jag blev 1:e man till rakning:

Jag och Ruben

När han plockat iordning allt och skulle börja så brakade hela himlen loss. Jag överdriver inte utan det dundrade på ordentligt och sen var det som himlen öppnat sig och regnet fullkomligt forsade ner. Jag skulle ju bara ha ett litet hjärta och det tog inte så lång tid att göra den men när jag var klar och skulle till att åka så slutade det faktiskt att regna. Ibland har man vädergudarna på sin sida. Resultatet blev detta:

Har saknat detta hjärta flera år nu

Jag träffade sen Eva och vi åkte till secondhand affären för att titta om det fanns något nytt. Det verkar som det går troll i våra besök där för det är alltid stängt när vi kommer. Är det inte helgdag så är det sjukdom eller nåt. I dag höll dom på att flytta till en ny lokal lite längre ner på gatan och sade att om dom hann så skulle dom öppna på lördag igen. Vi får väl prova nästa onsdag. Tvärs över gatan finns en butik som säljer godis och olika sorters kaffe. Jag köpte en färdig påse kaffe med smörkolasmak och sedan fick hon mala dryga hektot kaffe med chokladsmak. Jag provade det med chokladsmak tillsammans med mjölk i dag och det var faktiskt ganska gott. Tänkte dricka upp det först innan jag provar det andra. 

Kostade 45:-

När vi ändå var i gamla centrum passade vi på att gå till tygaffären och där fyndade jag bland annat en sax för ynka 45:- samt några röda hjärtan och tunn lila ståltråd att trä upp pärlor på. Det blir perfekt till scrapbookingen. Det har inte blivit något scrappande nu när det är så fint väder. Det blir mer när det regnar. Ska lägga upp lite bilder på det jag gjort.

Fynd från tygaffären.

Det blev inga stora affärer i dag utan gjorde av med dryga hundralappen. Efter denna "shopping" for jag hem för att förbereda maten. Jag tog en av kycklingarna och stoppade den med ett par spetsiga paprikor, en lök och ett äpple i klyftor. Hällde på en rejäl skätt olja och kryddade den sedan. Sen ner i en lergryta och in i ugnen en timme ungefär. Det blev bara N och jag till middagen i dag eftersom R har varit hos sin pappa ett par dagar. Det enda som blev kvar av denna saftiga, goa kyckling var låren och dom vill säkert R ha i morgon.

 

Den första jag gjorde (N)

På pendeltåget (N)

Det är nu knoppingtime och jag avslutar dagen med detta:

Priset är vad du betalar. Värdet är vad du får.

God natt!